Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,30

Cikkszám: EF-33906-330

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 940 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-330
Átmérő: 0,33
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór az igényes horgászok legjobb barátja. Ez a kiváló minőségű zsinór a CRALUSSO márkától származik, amely híres a kiváló minőségű horgászfelszereléseiről. A CARPower Prestige monofil zsinór különleges tulajdonságai miatt a horgászok egyik kedvence, és nagy jelentőséggel bír az édesvízi és az üdítővízi horgászatban egyaránt.

A CARPower Prestige monofil zsinór előnye, hogy rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy hosszú időn keresztül használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a zsinór szakadása vagy törése miatt. A 300 méteres hosszúságú zsinór lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb távolságra dobjanak, és a halakat biztonságosan kifogják.

A CARPower Prestige monofil zsinór 0,30 mm vastagságú, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatják a horgászok. A vastag zsinór nagyobb erőt biztosít, így a horgászok bármikor biztonságban érezhetik magukat. A zsinór kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak, így a horgászok nem fogják tapasztalni a zsinór elgyengülését vagy a szakadását a napsütés, a szél vagy a víz hatása miatt.

A CARPower Prestige monofil zsinór előnye, hogy kiválóan alkalmas a magasabb sűrűségű vízekre, így a horgászok bármikor biztonságban érezhetik magukat, ha ilyen vizekre indulnak. A zsinór színe a kék, amely jól látható a vízben, így a horgászok könnyebben követhetik a zsinór mozgását.

A CARPower Prestige monofil zsinór a CRALUSSO márkától származik, amely a horgászok körében híres a kiváló minőségű horgászfelszereléseiről. A CARPower Prestige monofil zsinór kiválóan illeszkedik a CRALUSSO márkájú egyéb horgászfelszerelésekhez, így a horgászok könnyen összeállíthatják a tökéletes horgászfelszerelést.

Összességében elmondható, hogy a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór a horgászok egyik legjobb barátja lehet. A zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, vastag és ellenáll a környezeti hatásoknak. A zsinór kék színe jól látható a vízben, és kiválóan alkalmas a magasabb sűrűségű vízekre. A CRALUSSO márkától származik, ami garancia a kiváló minőségre. Ha tökéletes horgászfelszerelést szeretnél összeállítani, a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy kiváló választás lehet.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett