A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28

Cikkszám: EF-33906-328

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,28

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 940 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-328
Átmérő: 0,28
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, hogy maximális teljesítményt nyújtson az édesvízi horgászat során. Ez a zsinór kifejezetten a pontyozóknak lett kifejlesztve, akiknek fontos, hogy a zsinórjuk nagy teherbírású legyen, és bírja a nagyobb halak ellenállását is.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 mérete 0,28 mm átmérőjű, és 300 méter hosszú. Ez a méret tökéletesen alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására, és biztosítja a horgászok számára a szükséges erőt és tartósságot.

Ez a zsinór különleges anyagösszetételének köszönhetően rendkívül erős és kopásálló. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 tartós és ellenálló a vízben lévő szennyeződésekkel és a UV sugárzással szemben is. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy a zsinórjuk könnyen elszakad, vagy hogy a napsütés hatására tönkremegy.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 rendkívül könnyű kezelni, és kiválóan alkalmazkodik a horgászat során felmerülő különböző kihívásokhoz. A zsinór sima felülete lehetővé teszi az könnyű és pontos dobást, így a horgászok könnyedén elérhetik a kívánt távolságot, és pontosan célba tudnak dobni.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,28 egy olyan termék, amelyet bátran ajánlhatunk a halakat kereső horgászoknak. Ez a zsinór rendkívül megbízható és tartós, és biztosítja a horgászok számára a szükséges erőt és tartósságot a sikeres halászathoz. A CRALUSSO márkájú zsinórok megfelelnek a legmagasabb minőségi szabványoknak, és a legjobb választás a horgászok számára, akik komolyan veszik a halászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett