A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,25

Cikkszám: EF-33906-325

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
1 940 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-325
Átmérő: 0,25
Hossz: 300 m

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,25 egy kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok számára készült. A CRALUSSO márka híres a minőségi horgászcikkeiről, és ez a zsinór sem kivétel. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak.

A zsinór mérete 0,25 mm vastagságban áll rendelkezésre, és 300 méter hosszúságú. Ez a méret ideális azoknak a horgászoknak, akik kisebb halakra vadásznak, de a zsinór még mindig elég erős ahhoz, hogy kezelje a nagyobb halakat is.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór előnyei közé tartozik az alacsony memóriahatás. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem lesz nagyon összegubancolódva, amikor hosszabb ideig van a készülékben. Ez nagyon fontos a horgászok számára, akik nem akarnak időt pazarolni a zsinór kibogozására, amikor a halakat próbálják elkapni.

Ezenkívül a zsinór rendkívül érzékeny, ami azt jelenti, hogy a horgászok pontosan észlelhetik a halakat. Ez különösen hasznos lehet olyan helyeken, ahol a halak nagyon óvatosak, és nehéz őket elkapni.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór további előnyei közé tartozik a magas kopásállóság. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszabb ideig tart, és nem kell gyakran cserélni.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór (300m) 0,25 egy nagyon jó minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára készítettek. A termék előnyei közé tartozik az alacsony memóriahatás, a nagy érzékenység és a magas kopásállóság. Ha kisebb halakra vadászol, de még mindig elég erős zsinórra van szükséged, akkor ez a zsinór egy nagyszerű választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett