A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,30

Cikkszám: EF-33906-930

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,3

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 940 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-930
Átmérő: 0,30
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO márkájú 'CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,30' egy olyan minőségi zsinór, amelyet elsősorban horgászoknak ajánlunk. Az 1000 méteres hosszú kiszerelés és a 0,30 mm vastagságú monofil zsinór minden horgász számára lehetővé teszi, hogy hosszú távú, hatékony és eredményes horgászatot folytasson.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy nagyon erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy még a nagyobb halakat is sikeresen foghatod vele, és nem kell aggódnod, hogy a zsinór elszakad vagy megsérül. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór strapabíró és ellenálló, így hosszú távon megbízható partnere lehet a horgászatnak.

A zsinór felülete sima és csúszós, ami nagyon fontos a horgászat során. A sima felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszik a vezetőgyűrűkön és a bottesteken, így csökkenti a súrlódást és javítja a dobás pontosságát. Emellett a sima felület miatt a zsinór kevésbé sérülékeny a környezeti hatásokra, mint például a napsugárzásra és az időjárási viszonyokra.

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór rendkívül rugalmas, ami azt jelenti, hogy nagyon jól viselkedik a vízben. A zsinór hajlékonysága miatt nem csak könnyen dobható, de az érzékenysége is jobb, így a halak akcióit pontosan érzékelheted. Emellett a rugalmasság miatt a zsinór sokkal kevésbé hajlamos a csomók kialakulására és az összegabalyodásra.

Méretek:
Hossz: 1000m
Vastagság: 0,30mm

A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy nagyon hasznos és megbízható termék, amely minden horgász számára ajánlott. A zsinór nagyon erős, tartós, sima felületű, rugalmas és könnyen dobható. A termék előnyeit kiemelve, azt mondhatjuk, hogy ez a zsinór valódi segítség minden horgásznak, aki sikeres és hatékony horgászatot szeretne folytatni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett