A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór(1000m) 0,25

Cikkszám: EF-33906-925

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 1000 m

  • Jelenleg nem elérhető
3 780 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33906-925
Átmérő: 0,25
Hossz: 1000 m

A CRALUSSO márkájú CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, melynek használatával a horgászok garantáltan élvezhetik a fogásokat. A 0,25 mm vastagságú zsinór hossza 1000 méter, így elegendő mennyiség áll rendelkezésre ahhoz, hogy számos horgászatot lebonyolíthassunk vele. Ez a zsinór kifejezetten a pontyhorgászok számára készült, és minden olyan előnyt magában hordoz, amelyre egy ilyen típusú horgászat során szükség lehet.

Az első és talán legfontosabb előnye a CARPower Prestige monofil zsinórának az a hihetetlenül magas kopásállóság, amely rendkívül fontos a pontyhorgászat során. A zsinór anyaga kiváló minőségű, így még a legnagyobb halak sem képesek kárt tenni benne. A zsinór szakítószilárdsága 8,5 kg, ami azt jelenti, hogy még a legnagyobb pontyokat sem kell tartanunk ettől a zsinórtól való félelemtől.

Emellett a CARPower Prestige monofil zsinór rendkívül könnyen használható, így még a kezdő horgászok is sikeresen alkalmazhatják. A zsinór látható színe megkönnyíti a következő dobást, és segít a horgásznak abban, hogy pontosan azokra a helyekre dobjon, ahol a halak legnagyobb valószínűséggel tartózkodnak.

A CARPower Prestige monofil zsinór a legjobb minőségű anyagokból készült, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór nem kopik el vagy nem szakad el a legrosszabb pillanatban sem. A zsinór kiválóan ellenáll a vízben lévő káros anyagoknak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór korai elhasználódása miatt.

A CARPower Prestige monofil zsinór mérete 0,25 mm vastagságú, amely a pontyhorgászat során az egyik leggyakrabban alkalmazott méret. Ez a méret kiválóan alkalmas azokra a helyzetekre, amikor a halak érzékenyek a nagyobb méretű zsinórokra. A 1000 méter hosszú zsinór elegendő mennyiség, hogy a horgászok sok alkalommal használhassák, még akkor is, ha gyakran horgásznak.

Összességében a CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely minden pontyhorgász számára ajánlott. A termék kiváló minőségű, rendkívül kopásálló és könnyen használható. A 0,25 mm vastagságú zsinór mérete a pontyhorgászat során az egyik leggyakrabban alkalmazott méret, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a zsinór megfelelően teljesít majd. A CRALUSSO CARPower Prestige monofil zsinór egy olyan termék, amely minden pontyhorgász felszerelése részévé kell, hogy váljon.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett