A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,2 MM

Cikkszám: EF-33902-200

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,20

Zsinór hossza: 50 m

  • Külső raktáron
2 100 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33902-200
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 5,93 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór a horgászok számára kiváló választás lehet. Ez a termék 50 méter hosszú és 0,2 mm vastagságú, ami tökéletesen megfelel a horgászat különböző típusaihoz. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór magas minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és az erőt. Az anyag összetétele és felépítése lehetővé teszi a zsinór könnyű kezelését, és nagyon jól illeszkedik a horgászbotokhoz.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon erős, és ellenáll a sérüléseknek és a kopásnak is. A zsinór a vízben nem veszít el szilárdságából, így biztosítja a horgász számára a maximális biztonságot. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon jól működik a különböző horgászmódszerekkel, beleértve a feeder horgászatot, az úszós horgászatot és a spinninget is.

Az előke zsinór nagyon könnyen használható, és az alkalmazkodás érdekében a különböző horgászbotokhoz, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór különböző színekben érhető el. A kiváló minőségű anyagok és az innovatív technológiák használata garantálja, hogy a zsinór hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkezik.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik szeretnék megfelelően biztosítani a halakat a horgászat során. A zsinór segít a horgászoknak abban, hogy a halakat biztonságosan és hatékonyan csalják be. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór a legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik a legjobb minőséget keresik a horgászat során.

Összefoglalva, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór kiváló minőségű, erős és tartós termék. A zsinór könnyen használható és nagyon jól működik a különböző horgászmódszerekkel. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór különböző színekben érhető el, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgászbotokhoz. A zsinór hosszú élettartammal és kiváló teljesítménnyel rendelkezik, és a horgászok számára a maximális biztonságot biztosítja a horgászat során. Ha a legjobb minőséget keresed a horgászat során, akkor a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,2 MM2 100 Ft