A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,18 MM

Cikkszám: EF-33902-180

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,18

Zsinór hossza: 50 m

  • Jelenleg nem elérhető
2 100 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33902-180
Átmérő: 0,18 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 4,77 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez az előke zsinór kiváló minőségű anyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló vezetőképességet. A CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór 50 méter hosszú és 0,18 mm vastagságú, így tökéletesen alkalmas a különböző horgászmódszerekhez.

Az előke zsinór számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni. Először is, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór rendkívül erős és tartós. Ez azt jelenti, hogy a zsinór nem szakad el könnyen, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a hal, amelyet elkapnak, nem fog kiszakítani a zsinór szakítószilárdságát.

Másodszor, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a víz különböző áramlásaihoz. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen elkapják a halakat, akár a gyorsan áramló folyókban, akár a nyugodt tavakban.

Harmadszor, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez. A zsinór könnyedén használható a horgászbotokon és a horgászorsókon is, így a horgászok számos módon használhatják.

Végül, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór nagyon könnyű és kényelmes a használata. A zsinór könnyen mozgatható, így a horgászok könnyen mozgathatják a csalikat és az előkéket a vízben.

Összefoglalva, a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas a horgászok számára. A zsinór erős, tartós, rugalmas és könnyen használható, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy sikeresen elkapják a halakat. Ha egy jó minőségű előke zsinórt keresel, akkor a CRALUSSO Brutal Monofil előke zsinór a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett