Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM

Cikkszám: EF-33902-100

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,1

Zsinór hossza: 50 m

  • Raktáron
2 100 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33902-100
Átmérő: 0,10 mm
Hossz: 50 m
Szín: Transzparens
Szakítószilárdság: 1,65 kg

Cralusso Brutál előkezsinór

"A legerősebb monofil horgász damil, amit valaha próbáltam!" /Králik Károly/

Mint a neve is utal rá egyedülálló erősségű előke zsinór.

A verseny horgászok igényeit is figyelembe véve, ezt a damilt úgy tervezték, hogy alacsony fénytörési mutatóval rendelkezzen, ezért a vízben a halak számára nehezen észrevehető.

Japánban a legmodernebb gyártástechnológiával és anyagok felhasználásával készül. A fluoro karbon damilokhoz hasonlóan, az átlagosnál kissé merevebb, ezért kisebb a gubancolódás lehetősége. Feeder horgászathoz különösen ajánlott! Tipp! Sok esetben előfordulhat, hogy a különlegesen erős BRUTAL damilunk erősebb, mint az 1-2 mérettel (0,02-0,04mm) vastagabb főzsinórunk!

Ezért érdemes egy-két gyakorlati próbát végezni, amikor is a két damilt összekötünk és meggyőződünk erejükről, melyik is szakad el hamarabb.

Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM egy kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok számára fejlesztettek ki. A termék a CRALUSSO márkájára jellemző kiváló minőséggel és tartóssággal rendelkezik, és azoknak a horgászoknak ajánlott, akik a legjobb eredményeket szeretnék elérni a vízben.

A zsinór mérete 50 méter hosszú és 0,1 mm vastagságú, ami azt jelenti, hogy nagyon finom és könnyen használható. A 0,1 mm vastagság lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyon finom és érzékeny horgásztechnikákat használjanak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy pontosan és hatékonyan fogják meg a halakat.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM számos előnnyel rendelkezik azok számára, akik használják. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy nagyon erős és tartós. A zsinór anyaga magas minőségű, és ellenáll a víznek és az időjárás viszontagságainak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór hosszú élettartammal rendelkezik, és képes ellenállni a különféle környezeti hatásoknak.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM másik előnye az, hogy nagyon érzékeny. A zsinór finom vastagsága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyon érzékeny technikákat használjanak, amelyek segítségével pontosan meg tudják határozni, hol tartózkodnak a halak. Ez lehetővé teszi, hogy a horgászok hatékonyabban és hatékonyabban fogják meg a halakat.

A CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM további előnye az, hogy nagyon könnyen használható. A zsinór könnyen csomózható, és a horgászok számára lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan felkészüljenek a horgászatra. A zsinór nagyon sima és sima felülettel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen és zökkenőmentesen dobjanak ki a vízbe.

Összességében a CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM egy kiváló minőségű zsinór, amely a horgászoknak kínálja a legjobb minőséget és teljesítményt. A zsinór erős, tartós, érzékeny és könnyen használható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hatékonyan fogják meg a halakat. Ha a legjobb minőségű zsinórt keresed, a CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM a tökéletes választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO BRUTAL MONOFIL ELŐKE ZSINÓR (50 M) 0,1 MM2 100 Ft