A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE

Cikkszám: EF-30121-840

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,40

Zsinór hossza: 1000 m

  • Raktáron
4 390 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.9
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30121-840
Átmérő: 0,40 mm
Hossz: 1000 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 18,70 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE egy olyan zsinór, amelyet a horgászok körében nagy népszerűségnek örvend. Ez a zsinór kifejezetten a karphorgászok számára lett kifejlesztve, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megismerni.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a zsinórnak, hogy nagyon hosszú élettartama van. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és az időjárás viszontagságainak. Ez azt jelenti, hogy ez a zsinór sokáig használható marad, így a horgászoknak nem kell gyakran cserélniük.

Ezenkívül a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE rendkívül erős és tartós. Ez a zsinór akár nagyobb halak fogására is alkalmas, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór megszakadása miatt. Ez a megbízhatóság nagyon fontos a horgászat során, különösen akkor, ha nagyobb halakat akarunk fogni.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE egy másik fontos előnye az UV-védelem. Ez a zsinór kifejezetten úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a napfénynek és az UV-sugárzásnak. Ez azt jelenti, hogy a zsinór színe és minősége hosszú ideig megmarad, még akkor is, ha hosszú órákon át van kitéve a napfénynek.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE zsinór mérete 0,4 mm vastagságú és 1000 méter hosszú. Ez egy ideális méret a karphorgászok számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni. A zsinór vastagsága és hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb területeken horgásszunk, és hogy nagyobb távolságokra is elérjünk.

Végül, de nem utolsósorban, a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE egy nagyon könnyen kezelhető zsinór. Ez a zsinór nem csavarodik össze, nem csúszik el a horgászboton, és könnyen csomózható. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a zsinór összekuszálódása miatt, és hogy könnyedén tudnak dolgozni vele a horgászat során.

Összességében elmondható, hogy a CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE egy kiváló minőségű zsinór, amely számos előnnyel rendelkezik a karphorgászok számára. Ez a zsinór erős, tartós, hosszú élettartamú és könnyen kezelhető, és az UV-védelemnek köszönhetően a színe és minősége hosszú ideig megmarad. Ha karphorgászatot űzöl, akkor érdemes kipróbálni ezt a zsinórt.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,4 1000M 18,7 PURPLE4 390 Ft