A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE

Cikkszám: EF-30121-035

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,35

Zsinór hossza: 300 m

  • Raktáron
1 990 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30121-035
Átmérő: 0,35 mm
Hossz: 300 m
Szín: Lila
Szakítószilárdság: 14,90 kg
Carp Expert UV Purple zsinór

Carp Expert újdonság és nem csak színében! De kezdjünk mégis a színnel! Gyönyörű lila színe van a zsinórnak, ami jól látszódik éjjel és nappal is. Teljesen egyedi, ha meguntuk a citrom-; és narancssárga zsinórok egyhangúságát, akkor ezzel egyedi megjelenésűek lehetünk a vízparton. A Carp Expert UV alapjaira építve, nagyon jól viseli ha hosszan a napon kell állnia. És ha sűrűn járunk horgászni, akkor bizony a napon lesz, nincs mese. A speciális adalékoknak köszönhetően nem öregszik el olyan gyorsan, megtartja rugalmasságát és erejét. Rugalmasságát tekintve a középkategóriába sorolható. Nem is túl merev és nem is túl nyúlós. Így tökéletes választás dobáshoz és behúzáshoz is. Bojlis és feeder felszerelésen egyaránt. Kétféle kiszerelésben kerül forgalomba, 300 és 1000 méterben!  A rövidebb kiszerelés dobálós horgászatokra jó választás, de ha nagyobb mennyiséget szeretnénk az orsóra felcsévélni, akkor válasszuk az 1000 métereset. Ha bizonytalanok vagyunk, mennyi fér az orsóra, akkor is jó választás az 1000 m-es, mivel a maradék zsinór, fénytől védve évekig megőrzi pozitív tulajdonságait. A zsinór párhuzamosan van feltekercselve arra a dobra, melyen forgalomba kerül, ezt nevezzük Parallel Winding-nek!
Így kerülhető el az, hogy a zsinór, már a tárolás során megcsavarodjon!

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE egy igazán kiváló minőségű zsinór, amely horgászok számára készült. Ez a zsinór rendkívül tartós és erős, így bármilyen horgászati ​​tevékenységnél használható. A zsinór különlegessége abban rejlik, hogy UV-védelemmel van ellátva, ami azt jelenti, hogy nem kopik el az idő múlásával, és megőrzi az eredeti színét hosszú időn keresztül.

Az UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE kiváló minőségű anyagból készült, amely lehetővé teszi az erős halak fogását. A zsinór vastagsága 0,35 mm, ami biztosítja a megfelelő szilárdságot és ellenálló képességet a különféle horgászati ​​technikáknál. Az 300 méter hosszúság lehetővé teszi a zsinór széles körű felhasználását, a horgászok bármilyen körülmények között biztonságosan használhatják ezt.

A zsinór speciális lila színt kapott, ami különlegessé teszi. A színnek köszönhetően a zsinór könnyen észrevehető, így könnyű nyomon követni a halak mozgását a vízben. A lila szín mellett a zsinór különleges PURPLE felülettel rendelkezik, amely horgászat közben nagyon hasznos lehet. A PURPLE felületnek köszönhetően a zsinór könnyen csúszhat a vízben, így a horgászok könnyebben tudják irányítani a horogcsalit.

Az UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE másik előnye, hogy nagyon könnyen felcsévélhető, és nem csavarodik össze. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és egyszerűen használják a zsinórt, és nem kell aggódniuk a csomók kialakulása miatt.

A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE egy olyan termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. Ez a tartós, erős és könnyen használható zsinór bármilyen horgászati ​​körülmények között jól teljesít, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy halakat fogjanak. A zsinór különleges lila színe és PURPLE felülete lehetővé teszi a könnyű nyomon követést és irányítást a vízben. A CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE egy igazán kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok biztosan élvezni fognak.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT UV PURPLE monofil zsinór 0,35 300M 14,9 PURPLE1 990 Ft