SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR

Cikkszám: EF-31565-028

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,28

Zsinór hossza: 300 m

  • Jelenleg nem elérhető
9 441 Ft 10 490 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 2.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 31565-028
Átmérő: 0,28 mm
Hossz: 300 m
Szín: Fluo Sárga
Szakítószilárdság: 13,60 kg
Carp Expert Spods Braid Fluo sárga fonott zsinór 300m

Az etetés a horgászat szerves része, melynek egyik válfaja a Spod botok használata! Ezekkel a Spod botokkal általában nagy távolságra juttatunk be jelentős mennyiségű magot, bojlit, vagy etetőanyagok. Az etetés megtörténhet Spombbal, rakétával, vagy parittyával, a közös bennük az, hogy a botot és a zsinórt sokkal nagyobb erőhatások érik, mint a horgászat során. Horgászbotból több is rendelkezésre áll az Energofish kínálatában, azonban a zsinórok tekintetében egyedülálló újdonság a Spods Braid! Több szálból szőtt fonott, ami nagyon-nagyon erős, de talán a legnagyobb előnye, hogy telibe feltekerve nem lesz kötés a zsinórunkon. Eddig a hagyományos monofil főzsinór, fonott dobóelőke kombinációnál nagy valószínűséggel a kötésnél rácsavarodott a zsinór a spiccre és elszakadt. Vagy legrosszabb esetben le is tépte a spiccgyűrűt.
Ez a SpodS Braid használata során nem fordulhat elő, mivel nincs csomó a zsinóron. A zsinór 300 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, így feltekerve az orsóra, ha max. 150 méteres dobással számolunk, még többszöri visszavágás után is elég zsinór marad a dobon. Több ezer dobást megvalósíthatunk egy tekercs zsinórral. 0,28 mm-es vastagsága jól bírja még a legnagyobb spombot is megtöltve. Sárga színe jól látszódik a dobás során. Dobás előtt egy pillantással ellenőrizhetjük fel van-e csavarodva valamelyik gyűrűre. Ezt egy sötét színű zsinórral nem tudnánk megtenni. Aki profi módon akar etetni, a Carp Expert Spods Braid-et választja!

A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR egy kiváló minőségű horgászzsinór, amelyet a horgászok számára terveztek. A fonott zsinór különleges előnyei miatt a legtöbb horgász számára az egyik legfontosabb eszköz a horgászfelszerelésben.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a zsinór erőssége. A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR rendkívül erős, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok szinte bármilyen halat fogjanak. Az erős zsinór a horgászok számára nagyobb biztonságot nyújt, és segít megelőzni a zsinór elszakadását a halak harc közben.

A zsinór hossza is fontos tényező, amikor horgászról van szó. A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR 300 méteres hosszúsága lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb területeket fedjenek le, és könnyebben elérjék a nehezen elérhető helyeket is.

Az összetétel szintén fontos szerepet játszik a zsinór minőségében. A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR különleges fonási technológiával készül, amely lehetővé teszi, hogy a zsinór rendkívül erős és tartós legyen. A zsinór anyaga kiváló minőségű, és ellenáll az időjárás viszontagságainak, valamint az UV-sugárzásnak is.

A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR egyedi színével is kitűnik a többi zsinór közül. A könnyen látható sárga szín lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen nyomon kövessék a zsinór mozgását, és pontosan tudják, hol tart a horog.

A CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR különleges tulajdonságai miatt minden horgásznak ajánlom, aki szeretne könnyebben és hatékonyabban horgászni. A zsinór mérete 0.28, ami azt jelenti, hogy a zsinór átmérője 0.28 mm. Az erőssége 30 font/13,6 kg, ami azt jelenti, hogy a zsinór terhelhetősége 30 font/13,6 kg. Ezek az adatok segítenek a horgászoknak a megfelelő zsinór kiválasztásában a különböző horgászati ​​feltételekhez.

Összefoglalva, a CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW FONOTT ZSINÓR kiváló minőségű, erős és tartós zsinór, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyebben és hatékonyabban horgásszanak. A zsinór egyedi tulajdonságai miatt minden horgásznak ajánlom, aki szeretne a legjobb eredményeket elérni a horgászfelszerelésével.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett