A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS

Cikkszám: EF-30025-025

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 50 m

  • Raktáron
2 290 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30025-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 50 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 9,22 kg

Carp Expert Fluorocarbon transzparens zsinór A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen Fluorocarbon damil is ezt a szegmenst bővíti. A Fluorocarbon zsinórokat a pergető horgászatban is előszeretettel használják, anyagukból adódó előnyök miatt. Nevéből adódóan transzparens színű, teljesen víztiszta - a vízben átlátszó színű, a gyankavó halak figyelmét elkerülve, ellentétben egy vastagabb monofillal.   Természetesen nem csak a színe miatt használják oly sokan. Szerkezete keményebb, ennek hála kopásállóbb is, nagyobb méretei dobóelőkének is tökéletesek, mivel sok tavon tiltott a fonott dobóelőtét használata. Méretválasztéka miatt feeder és bojlis botokon is tökéletesen használható. Sőt, bojlis horgászatban előszeretettel használják különböző előkék elkészítéséhez is, merevsége miatt. A hagyományos zsinórokhoz viszonyítva a fenékhez vagy akadókhoz érve, kevésbé sérülékeny, nem szakad el könnyedén, és az óvatosabb halak is nehezebben észlelik. Tökéletes alternatíva minden horgász számára, felsorolt előnyei miatt szinte alapeszköznek tekinthető.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS egy olyan minőségi termék, amelyet a horgászok igényei alapján fejlesztettek ki. Ez a zsinór azoknak a horgászoknak készült, akik értékelik a minőséget és a hatékonyságot.

A zsinór vastagsága 0,25 mm, míg hossza 50 méter. A színe transzparens, így könnyen alkalmazható mindenféle vizekben. Az 9,22 kg-os terhelhetősége garantálja a megbízható és hatékony horgászatot.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS előnyei között szerepel a magas sűrűsége és a magas törésvastagsága. Ez a tulajdonságok azt jelentik, hogy a zsinór nehezebb, mint a víz, így az könnyen leül a fenékre. Emellett a magas törésvastagság azt jelenti, hogy a zsinór nagyon ellenálló a kopásnak és a szakadásnak.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS kiválóan alkalmazható mindenféle horgászmódszerhez. A vastagsága és a hossza lehetővé teszi, hogy a zsinórt alkalmazzuk az erősebb halak horgászatához is, például a pontyokhoz és a harcsákhoz.

A CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS egy olyan termék, amelyet a horgászok bizalommal alkalmazhatnak. A minőségi anyagok és a fejlett technológia garantálják a hatékonyságot és a megbízhatóságot. Ha a horgászat során a minőségre és a hatékonyságra van szükség, akkor a CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS a tökéletes választás!

Végül, ha a zsinór használata után a maradék méretet szeretnéd ellenőrizni, akkor a csomagoláson található mérőszalag segítségével egyszerűen ellenőrizheted a zsinór hosszát. Ez a zsinór egyedülálló tulajdonsága, amely megkönnyíti a horgászok életét.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT FLUOROCARBON ZSINÓR 0,25 50M 9,22 TRANSZPARENS2 290 Ft