Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM

Cikkszám: EF-30125-720

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 150 m

  • Külső raktáron
1 150 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.82
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30125-720
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 150 m
Szín: Multicolor
Szakítószilárdság: 5,40 kg
Az Energofish Kft. által évek óta sikeresen forgalmazott Carp Expert zsinórok bojlis horgászathoz ajánlott típusa. Jól teljesít a monofil zsinóroknál fontos és elvárt tulajdonságok tekintetében, mint a kopásállóság és a környezet hatásaival szembeni ellenálló képesség. Különleges multicolor színével és lágyságával tűnik ki a pontyozó zsinórok közül. A vízben, szinte láthatatlan, hiszen teljesen beleolvad az aljzatba. Kopásállósága nagyobb az átlagosnál, szakítószilárdsága és csomótűrő képessége kiváló.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM' olyan kiváló minőségű zsinór, amelyet a horgászok minden típusa számára ajánlunk. A CARP EXPERT márka a horgászatban ismert és becsült, így a zsinór biztosan nem fogja csalódást okozni. A zsinór hosszúsága 150 méter, vastagsága pedig 0,20 mm. A zsinór nagyon erős, és kiválóan ellenáll a szakadásnak, így hosszabb ideig tartó horgászatok során sem kell aggódni.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM kiválóan alkalmas azok számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni. A zsinór kiválóan ellenáll a nagy terheléseknek, így többet tudunk kihúzni a vízből. A zsinór megfelelő méretű, így könnyen lehet vele dolgozni, és a halak is nehezebben veszik észre.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM nagyon színes, ami tovább növeli a zsinór hatékonyságát. A színes zsinór nagyobb eséllyel vonzza a halak figyelmét, így nagyobb eséllyel tudunk halat fogni. A zsinór kiváló minőségű anyagból készült, így nem fog szakadni vagy elgyengülni a használat során.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM kiválóan alkalmas azok számára, akik szeretnék növelni a horgászati ​​sikerüket. A zsinór nagyon hatékony, és kiválóan ellenáll a nagy terheléseknek, így biztos lehet benne, hogy a halakat nagyobb eséllyel tudja kihúzni a vízből. A zsinór biztosítja a horgászok számára a bizalmat és az önbizalmat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek legyenek a horgászatban.

A CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM minden horgász számára ajánlott. A zsinór kiváló minőségű, és biztosítja a magas szintű teljesítményt. A termék kiválóan alkalmas minden típusú horgászathoz, beleértve a sügér, a ponty, az amur és a harcsa horgászatot is. A zsinór mérete és vastagsága tökéletes azok számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni.

Összefoglalva, a CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM egy nagyon hatékony és erős zsinór, amely növeli a horgászati ​​sikerünket. A zsinór kiváló minőségű, és biztosítja a bizalmat és az önbizalmat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy sikeresek legyünk a horgászatban. A színes megjelenés segíti a halak vonzását, így nagyobb eséllyel tudunk halat fogni. A zsinór mérete és vastagsága tökéletes azok számára, akik nagyobb halakat akarnak fogni. Ajánljuk minden horgász számára!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT BOILIE SPEC. MULTICOLOR monofil zsinór 150M 0,20MM1 150 Ft