A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,25MM

Cikkszám: EF-30594-025

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,25

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór - A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel. Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Cikkszám: 30594-025
Átmérő: 0,25 mm
Hossz: 10 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 10,8 kg

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór

A Benzár széria tagjai kiváló minőségű termékeket vonultatnak fel, megoldást adva a békéshalas horgászok minden igényére.

A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel.

Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egyaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Jó csomótűrési mutatók és kopásállósági rezisztancia jellemzi.

Hétköznapi és versenyhorgászatokra is javasolt termék, 10 méteres kiszerelése igény szerint, akár a hosszúelőkés módszerhez is kellő mennyiségű előke elkészítését garantálja.

A BENZAR MIX márka termékpalettájának egyik legjobb darabja a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,25MM. Ez az előke zsinór kifejezetten horgászok számára készült, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik a horgászfelszereléseikben. A BENZAR MONO LEADER 0,25MM egy nagyon erős és tartós zsinór, amely megfelelően alkalmazva hosszú élettartammal rendelkezik.

Az előke zsinór mérete 0,25 mm vastag, ami nagyon sokféle halászmódszerhez megfelelő. Az ilyen vastagságú zsinór általában kisebb halak fogásához használják, de a BENZAR MONO LEADER 0,25MM megfelelően erős ahhoz, hogy nagyobb halakat is fogjunk vele. Az előke zsinór hossza 50 méter, ami elegendő ahhoz, hogy több alkalommal is használni tudjuk, anélkül hogy folyamatosan új zsinórra kellene költenünk.

Az előke zsinór színe áttetsző, ami nagyon fontos a horgászat során, mert így a halak nem veszik észre a zsinórt, amely nem riasztja el őket a csalitól. Az áttetsző szín egyúttal lehetővé teszi számunkra, hogy a zsinór mozgását könnyen kövessük, amikor a halak megtámadják a csalit.

A BENZAR MONO LEADER 0,25MM egy többrétegű előke zsinór, amely kiváló minőségű nyersanyagokból készült. Az előke zsinór nagyon ellenálló a kopásnak és a szakadásnak, ami nagyon fontos a horgászat során, mert így biztosak lehetünk benne, hogy a zsinór nem fog elszakadni, amikor a halak megtámadják a csalit.

Az előke zsinór nagyon könnyen kezelhető és alkalmazható, így akár kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják, hogyan kell használni ezt a zsinórt. A BENZAR MONO LEADER 0,25MM egy olyan előke zsinór, amelyet bátran ajánlhatunk minden horgásznak, aki minőségi és megbízható zsinórra van szüksége.

Összességében, a BENZAR MONO LEADER 0,25MM egy kiváló minőségű előke zsinór, amely megfelelően alkalmazva hosszú élettartammal rendelkezik és nagyon erős és tartós. Az előke zsinór alkalmas kisebb és nagyobb halak fogásához is. A zsinór áttetsző színe lehetővé teszi számunkra, hogy a zsinór mozgását könnyen kövessük, amikor a halak megtámadják a csalit, és a zsinór nem fogja riasztani őket. A BENZAR MONO LEADER 0,25MM egy nagyon könnyen kezelhető és alkalmazható előke zsinór, amely megfelelő választás minden horgásznak.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett