A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM

Cikkszám: EF-30594-020

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-3 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,2

Zsinór hossza: 10 m

  • Jelenleg nem elérhető
690 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór - A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel. Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Cikkszám: 30594-020
Átmérő: 0,20 mm
Hossz: 10 m
Szín: Víztiszta
Szakítószilárdság: 7,3 kg

Benzár Mono Leader monofil előkezsinór

A Benzár széria tagjai kiváló minőségű termékeket vonultatnak fel, megoldást adva a békéshalas horgászok minden igényére.

A Mono Leader prémium minőségű monofil előkezsinór is ezt a szortimentet bővíti, mely anyagának köszönhetően, vízbe érkezés után szinte láthatatlan, teljesen transzparens kivitel.

Extra lágysága révén, a legkisebb tagjai tökéletesen megfelelnek a legfinomabb úszós horgok megkötéséhez is egyaránt, a széria magasabb átmérőjű tagjaiban pedig a feederhorgászok találják meg számításaikat.

Jó csomótűrési mutatók és kopásállósági rezisztancia jellemzi.

Hétköznapi és versenyhorgászatokra is javasolt termék, 10 méteres kiszerelése igény szerint, akár a hosszúelőkés módszerhez is kellő mennyiségű előke elkészítését garantálja.

A BENZAR MIX márkájú 'BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM' kiváló minőségű zsinór, amely a horgászok legjobb barátja lehet. Ez a monofil előke zsinór rendkívül tartós és megbízható, így biztos lehet benne, hogy nem fogja elhagyni Önt akkor sem, amikor a legnagyobb halakat próbálja kifogni.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiválóan ellenállnak a kopásnak és a szakadásnak. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a folyó- és tóhorgászatot is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM megbízható és rugalmas, így könnyen kezelhető. Ezt a zsinórt kiválóan lehet használni az összes horgásztechnika esetében, beleértve az élő csalizást, a műcsalizást és az etetést is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM nagyon vékony, így könnyen átfuthat a hal száján, de ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a legnagyobb halakkal is. Ez a zsinór kiválóan alkalmas minden típusú horgászatra, beleértve a pontyhorgászatot, az apróhal horgászatot és a ragadozóhal horgászatot is.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM különleges jellemzői közé tartozik a magas UV-ellenállóság, amely megakadályozza a zsinór elszíneződését és meghosszabbítja annak élettartamát. Ez a zsinór nagyon könnyen kezelhető és könnyen rögzíthető a horgászbotokra.

A BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM mérete 200 méter, ami elegendő a hosszabb horgászutakhoz is. A 0,20 mm vastagság tökéletesen megfelel a legtöbb horgászathoz, így biztos lehet benne, hogy a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM egy olyan termék, amelyet érdemes megfontolni, ha minőségi zsinórra van szüksége.

Összességében a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM egy fantasztikus minőségű zsinór, amely megfelel minden típusú horgászathoz. Tartós, megbízható és nagyon könnyen kezelhető, így biztos lehet benne, hogy ez a zsinór segíti Önt a nagy halak kifogásában. Ha Ön minőségi zsinórra van szüksége, akkor a BENZAR MONO LEADER MONOFIL ELŐKE ZSINÓR 0,20MM a tökéletes választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett