A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR

Cikkszám: EF-30598-008

Gyártó: BENZAR MIX

Szállítás: 1-5 munkanap

Zsinór vastagsága: 0,08

Zsinór hossza: 10 m

  • Raktáron
1 150 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 30598-008
Átmérő: 0,08 mm
Hossz: 10 m
Szín: Fekete
Szakítószilárdság: 4,76 kg

Benzár fonott method előkezsinór

A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely a jelenleg divatos method módszerhez is tökéletes variánst nyújt előkék megkötése terén.

A method módszer használatának egyik sarkallatos pontja a megfelelő fonott előke kiválasztása.

A Benzár Method fonott előkéje egy 8 szálból szőtt süllyedő zsinór, mely Teflon bevonatot is kapott. Kiemelkedő kopásállósági tulajdonságai mellett, lágysága miatt jól köthető.

Méretskálája minden igényt kielégítő, a nagyobb méretek a nagyponty és amur horgászatokhoz is ideális választást nyújtanak.

Kiszerelésük 10 méter, melyből rengeteg horogelőke elkészíthető, mérettől függően.

Erőssége révén bojlis végszerelékekhez is ajánljuk!

A BENZAR MIX márkának köszönhetően most először elérhető a horgászok számára a BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR, ami a legújabb technológiával és anyagokkal készült. Ez a fonott előke zsinór nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a legjobb minőségű terméket használja.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR kifejezetten a method horgászat szerelmeseinek készült. A BENZAR MIX által gyártott zsinór kiváló minőségű, és olyan anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot. A 0,08 mm vastag zsinór 10 méter hosszú, és akár 4,76 kg-ig terhelhető.

Az előke zsinór fekete színének köszönhetően a horgászat során szinte láthatatlan, így a halak nem fognak felébredni a jelenlététől. Emellett a fonott zsinór jelentősen csökkenti a vízellenállást, ezáltal több időt tölthetsz azzal, hogy horgászol, és nem azzal, hogy a zsinórodat helyezgeted át.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR a legjobb minőségű anyagokból készült, így biztos lehetsz benne, hogy a legnehezebb halakat is ki tudod fogni vele. Az előke zsinór kiváló tartóssággal rendelkezik, így akár a legnagyobb terhelés mellett is ellenálló marad.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR a method horgászatban használatos legjobb előke zsinór. Az előke zsinór hossza és vastagsága lehetővé teszi, hogy nagyobb terhelés mellett is használható legyen, így a legnagyobb halakat is biztonságosan ki tudod fogni vele.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR kiváló minősége és tartóssága garantáltan megfelelő választás minden horgász számára. A BENZAR MIX által gyártott előke zsinór a legjobb minőségű anyagokat használja, és kiválóan ellenáll a legnagyobb terheléseknek is. A 0,08 mm vastag zsinór 10 méteres hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is horgássz, és biztonságosan tudod kiemelni a halakat a vízből.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR kiváló minősége és tartóssága mellett a legjobb választás a method horgászat kedvelőinek. A zsinór kiválóan ellenáll a vízellenállásnak, így több időt tölthetsz azzal, hogy horgászol, és nem azzal, hogy a zsinórodat helyezgeted át. A BENZAR MIX által gyártott előke zsinór a legjobb minőségű anyagokat használja, így biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb halakat is biztonságosan ki tudod fogni vele.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR a legjobb minőségű előke zsinór a method horgászathoz. A zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és kiválóan ellenáll a legnagyobb terheléseknek is. A 0,08 mm vastag zsinór 10 méter hosszúsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is horgássz, és biztonságosan tudod kiemelni a halakat a vízből. A fekete színnek köszönhetően a zsinór szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak felébredni a jelenlététől.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR a legjobb választás minden olyan horgász számára, aki szeretne biztos lenni abban, hogy a legjobb minőségű terméket használja. A BENZAR MIX által gyártott zsinór a legmodernebb technológiával és anyagokkal készült, így garantáltan kiváló minőségű és tartós. A 0,08 mm vastag zsinór 10 méter hosszúsága lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is horgássz, és biztonságosan tudod kiemelni a halakat a vízből. A fekete színnek köszönhetően a zsinór szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak felébredni a jelenlététől.

A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR méretei 0,08 mm vastagságú és 10 méter hosszú. A zsinór 4,76 kg-ig terhelhető, így biztos lehetsz benne, hogy a legnagyobb halakat is biztonságosan ki tudod fogni vele. A zsinór fekete színe szinte láthatatlan a vízben, így a halak nem fognak felébredni a jelenlététől. A zsinór kiválóan ellenáll a vízellenállásnak, így több időt tölthetsz azzal, hogy horgászol, és nem azzal, hogy a zsinórodat helyezgeted át. A BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR a legjobb választás minden olyan horgász számára, aki szeretne biztonságosan és hatékonyan horgászni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
BENZAR BRAIDED METHOD HOOKLINK 0,08 10M 4,76KG BLACK FONOTT ELŐKE ZSINÓR1 150 Ft