Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-25450-400

Gyártó: L&K

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 8+1
Zsinór: 0,30 mm / 195 m
Eredeti ár: 15 990 Ft9 781 Ft [-39%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme.
Cikkszám: 25450-400
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 8+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Fém + grafit
Súly: 300 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 195 m
Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme. Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak: Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét. Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni. Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt. A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes. Ez csak néhány volt azokból a szempontokból, melyek szerepet játszottak az orsó megalkotása során. A tesztek során kerültek kijavításra azok az apróságok, melyek miatt egy kiváló pergető orsót tarthatunk a kezünkben.

A L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik igénylik a megbízhatóságot és a teljesítményt. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és erős és tartós kialakítással rendelkezik, amelynek köszönhetően hosszú élettartamot biztosít a felhasználónak.

Az orsó 8+1cs csapágyazással van felszerelve, amely lehetővé teszi a sima és könnyű dobásokat, és azonnali érzést biztosít a halak megfogásakor. A nagy sebességű áttétel lehetővé teszi a gyors horgászatot, és a nagyobb halak könnyű és hatékony kezelését.

A L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó kiválóan alkalmas mindenféle halászatra, legyen az tengeri vagy édesvízi horgászat. Az orsó könnyen kezelhető, és kiválóan megfelel a kezdő és a haladó horgászok számára. Az orsó rendkívül könnyű, és kényelmesen használható, még hosszú órák eltöltése után is.

A termék mérete 4000, ami azt jelenti, hogy az orsó kapacitása 0,30 mm / 195 m, 0,35 mm / 145 m, 0,40 mm / 110 m. Az orsó tömege mindössze 335 g, így könnyen és kényelmesen használható mindenféle horgászathoz.

A L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó egy igazi kincs a horgászok számára. A minőségi anyagok, az erős és tartós kialakítás, a nagy sebességű áttétel és a sima dobások mind azt mutatják, hogy ez az orsó a legjobb választás a horgászok számára. Ha igazán megbízható és hatékony pergető orsót keresel, akkor a L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó az, amire szükséged van. Ne habozz, válaszd ezt az orsót, és élvezd a halászat minden pillanatát!

Termékjellemző alapján keresnél?

L&K PROGUIDE 4000 8+1cs pergető orsó

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák