SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó

Cikkszám: EF-20590-400

Gyártó: KAMASAKI

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 4000

Csapágyak száma: 3+1

Zsinór: 0,20 mm / 110 m

  • Jelenleg nem elérhető
6 255 Ft 7 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.14
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 20590-400
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 3+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 230 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 110 m
A Kamasaki cég belépő kategóriás orsóját a dobon található jó minőségű fonott zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.

Tökéletes választás azoknak, akik most tartanak a középnehéz pergetés tudományának kezdeti szakaszán, s igénylik a fonott zsinór nyújtotta előnyök megismerését egyaránt.
A könnyű, mindössze 230 grammos negyvenes méretű orsó 3 csapággyal és egy tűgörgős visszaforgás-gátlóval rendelkezik.

A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye. Mérete és kis súlya miatt jó választás rövidebb botokhoz wobblerezéshez, gumihalazáshoz és villantózáshoz egyaránt. Méretéből adódó univerzalitása a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a pergető orsó kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására, és tökéletesen megfelel minden horgászati kihívásnak.

Ez a pergető orsó strapabíró és erős, ami azt jelenti, hogy bármilyen körülmények között használható. A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

Az orsó fonott zsinórral van ellátva, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós. A fonott zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízben lévő környezethez, és a halak nem tudják könnyen szétvágni. Ez a pergető orsó így garantáltan segíti a horgászokat abban, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak.

A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati technikákhoz. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a csalik hosszú dobását, így a horgászok könnyedén elérhetik a távolabbi pontokat is. Az orsó kiválóan alkalmazkodik a különböző víztípusokhoz is, így bármilyen körülmények között használható.

Az orsó mérete 4000, ami azt jelenti, hogy nagyobb halak fogására is alkalmas. Az orsó mérete lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű zsinór tárolását, így a horgászok több lehetőséggel rendelkeznek a halak fogására.

Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és a tervezők minden részletre odafigyeltek. Az orsó ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és hatékony használatot, így a horgászok hosszabb időn keresztül is használhatják az orsót anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne nagyobb mennyiségű halat fogni. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, erős és tartós, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó fonott zsinórral van ellátva, ami kiválóan alkalmazkodik a vízben lévő környezethez, és segíti a horgászokat a halak fogásában. A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó minden horgász számára ajánlott, aki szeretne kiváló minőségű és hatékony horgászati eszközöket használni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - RYOBI Slam Slar 1000 pergető orsó -10%
70 083 Ft 77870 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - WFT ALTEA 2000 4+1 pergető orsó -30%
24 351 Ft 34990 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - RYOBI ECUSIMA GX 4000 pergető orsó -30%
20 871 Ft 29990 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett