SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó

Cikkszám: EF-20112-600

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 6000

Csapágyak száma: 9+1

Zsinór: 0,40 mm / 320 m

  • Jelenleg nem elérhető
  • Ingyenes szállítás
25 221 Ft 28 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.36
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 20112-600
Áttétel: 4,1:1
Csapágy: 10+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 6000
Orsódob: Fém + Grafit Pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 587 g
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 320 m

Carp Expert Pro Cast Method Feeder 6000 távdobó orsó

A technika és a módszer fejlődésével feeder bottal is elérhetővé váltak az igazán nagy távolságok. A Carp Expert Pro Cast Method Feeder legjellemzőbb tulajdonságaiból emeljünk ki párat, melyek az egyik legjobb távdobó feeder orsóvá teszik. - Extra széles dob
A dob átmérője 70 mm! De vigyázzunk, mert a nagy dob nem minden! A horgászbotnak, amelyikre fel akarjuk tenni, nagy keverőgyűrűvel kell rendelkeznie, vagy az orsótól távol kell elhelyezkednie. Ez biztosítja számunkra, hogy a zsinór szinte ellenállás nélkül szalad le a dobról és át a gyűrűkön.
A nagy dob miatt a behúzása is hatalmas, egy tekerésre majdnem 100 cm! - Dupla kör alakú klipsz
A horgászat során az egyik legfontosabb tényező a pontosság! Ehhez az egyik legjobb módszer, ha kiakasztjuk a zsinórt az orsó dobján. De mi a helyzet ha két távolságot szeretnénk megetetni, meghorgászni? A dupla klipsz segít ebben.

- Gyorsfékes
Sokan használnak nyeletőfékes orsót feeder botjaikon, de sokan meg is tapasztalhatták, hogy bizony szerviz igényesebbek, mint hagyományos, elsőfékes társaik. Egyszerű a helyzet, ha olyan orsónk van, mint a Carp Expert Pro Method Feeder, melynek fékerejét fél fordulattal tudjuk szabályozni a szinte teljesen kilazított és a keményebb fárasztó fékerő között. Emellett igen precízen hangolható, szinte minden zsinórvastagsághoz jól beállítható. - Speciális grafit ház
A legújabb Pro Cast orsóinknál már megismert, extra keménységű, ám de mégis könnyű grafit ház ad helyet a meghajtásnak. -Extra lassú dobemelés
Az extra lassú dobemelésnek köszönhetően a zsinór menetek szépen egymás mellé kerülnek, így dobás során azok nem keresztezik egymást, hanem szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Hosszú és pontos dobást várhatunk ettől az orsótól. Ergonómikus, ám mégis elég erős hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen bevontathatunk még egy nehezebb végszereléket is.

Tökéletes választás távdobó feederekre, 390/420-as hosszban, Heavy és Extra Heavy erősségben.

A CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó a horgászat kedvelőinek egy új szintet jelenthet a horgászatban. Ez a kiváló minőségű orsó, amely a Carp Expert márka része, kiválóan alkalmas a feeder horgászatára. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. Az orsó 9+1 csapágyat tartalmaz, így rendkívül sima és könnyű a forgatása. Az orsó rendkívül megbízható, így biztosan nem fog csalódást okozni a horgászoknak.

Az orsó mérete 6000, így alkalmas nagyobb távolságokra és nagyobb halak fogására is. A nagyobb orsó mérete lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű zsinórt használjunk, így biztosítva a nagyobb távolságot. Az orsó képes kezelni a nagyobb halakat is, így a halakat könnyedén tudjuk beemelni a part közelébe.

A CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó egy igazi profi orsó. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. Az orsó rendkívül megbízható, így biztosan nem fog csalódást okozni a horgászoknak. Az orsó rendkívül könnyű, így a horgászok egész nap használhatják anélkül, hogy fáradtak lennének.

Az orsó rendkívül könnyen használható. Az orsó kényelmes fogantyúval rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást. Az orsó kiválóan alkalmas a feeder horgászatára, így a horgászoknak nagyobb esélyük van arra, hogy nagyobb mennyiségű halat fogjanak.

A CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó nagyon könnyen kezelhető, így akár az új kezdők is könnyedén használhatják. Az orsó könnyen állítható, így a horgászok könnyedén beállíthatják a megfelelő feszültséget és a halak méretének megfelelően állíthatják be a húzóerőt. Az orsó kiváló minőségű, így rendkívül megbízható és hosszú élettartamú.

Összefoglalva, a CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó egy kiváló minőségű, könnyen kezelhető és megbízható orsó. Az orsó nagyon könnyen használható, így alkalmas mind a kezdőknek, mind a halászoknak, akik évek óta horgásznak. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és hosszú élettartamot. Ha igazi profi orsót keresel, akkor a CARP EXPERT PRO CAST METHOD FEEDER 6000 9+1CS feeder orsó a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett