SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó
Most -10 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó

Cikkszám: EF-20200-600

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 6000

Csapágyak száma: 9+1

Zsinór: 0,35 mm / 190 m

  • Raktáron
11 241 Ft 12 490 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.16
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 20200-600
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 6000
Orsódob: Fém, távdobó
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 398 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 190 m

Carp Expert Neo Long Cast Feeder 6000 orsó

A feederezésen belül számtalan válfajra specifikálódtak a horgászok. Van távoli methodozás, közeli methodozás, horgászhatunk végletekig lefinomított végszerelékkel közelre és dobhatunk távolra fonott előkés pellet kosárral.

Szinte mindegyik módszer más-más orsót kíván meg. Azonban az Energofish kínálatában találkozhatunk olyan orsóval is, amely jó közelítéssel mindegyik válfajhoz jó lehet. Így nem kell attól félnünk, hogy minden típushoz másik orsót kell vásárolnunk és több orsóval kell a vízpartra érkezni. Ez anyagi szempontból sem kifizetődő és praktikum szempontjából is vet fel kérdéseket.

A Carp Expert Neo Long Cast Feeder egy olyan orsó, amivel kiválthatunk sokféle orsót. Dobhatunk vele nagy távolságra, hiszen viszonylag nagy és kúpos dobbal rendelkezik. Használhatjuk vékony zsinórral, mert fékje precíz, érzékeny. Tengelye, egy ebben a kategóriában igen impozáns, 5 mm átmérőjű acél tengely, ami sem a fárasztás során, sem egyéb ésszerűen adódó erőhatásra sem hajlik el.

A hajtókar igényesen megmunkált fém hajtókar, két csapágy segíti az illeszkedését a belső szerkezethez és a precíz futását. A ház anyaga grafit, ami kellő masszívitást ad, hogy köré felépülhessen az orsó. Az illesztések pontosak, nem lötyög, nem kotyog az orsó. A zsinórvezető csapágyazott, a felkapókar vastag, cső anyagból van, a deformálódásra való esély szinte nulla.

Kézbe véve egy nagyon meggyőző, esztétikus és megbízhatóságot sugalló orsó, ami megfelelő karbantartással és odafigyeléssel az évtizedes futásteljesítményt is elérheti

A CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó egy igazi remekmű a horgászok számára. Ez az orsó a CARP EXPERT márkájú termékek legújabb darabja, és kiváló minőséget kínál minden horgász számára. A termék előnyei közül az egyik legfontosabb az, hogy a legjobb minőséget biztosítja a legtöbb horgászati ​​feladathoz.

Az orsó mérete 6000, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós, ami igazán fontos a nehéz horgászatokhoz. A CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó ellenálló, így tartósan használható azokban a horgászati ​​körülményekben, amelyeket más orsók nem bírnának ki.

Az orsó szintén nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig horgászhatunk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó könnyűsége és kényelme miatt kiváló választás a hosszabb horgászatokhoz.

A CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó egyedülálló tulajdonsága az, hogy rendkívül hosszú távolságokra is képes dobni a horogcsalit. Ezzel az orsóval a horgászok akár 100 méterre is dobhatnak, ami igazán kényelmes és praktikus a horgászat során.

Az orsó megbízható és precíz, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy minden dobásuk pontosan úgy fog történni, ahogy azt tervezték. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így nem kell aggódnia a horgászoknak azért, hogy a termék elromoljon a használat során.

A CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó egy igazi kincs minden horgásznak. Az orsó kiváló tulajdonságai és minősége miatt a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy mindig megbízható eszközökkel dolgoznak. Az orsó mérete és kényelme miatt a horgászok bármilyen területen használhatják, és a rendkívül hosszú dobási távolságokkal a horgászat még élvezetesebb és kényelmesebb lesz.

Összességében a CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó egy kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Az orsó könnyű, tartós és megbízható, és a horgászat során biztosan nem fog csalódást okozni. Ha olyan orsót keresel, amely minden körülmények között megállja a helyét, akkor a CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 feeder orsó11 241 Ft