SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó
Most -11 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó

Cikkszám: EF-20601-025

Gyártó: BOKOR

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 2500

Csapágyak száma: 10+1

Zsinór: 0,25 mm / 190 m

  • Jelenleg nem elérhető
24 911 Ft 27 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 20601-025
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 10+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2500
Orsódob: Könnyített fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 250 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 190 m

Örömmel számolhatok be arról, hogy a Bokor Spin pergető botok, és pergető zsinórok után megjelentek, vásárolhatóak a pergető orsók is.

Ajánlásukat rendkívül röviden tenném, a tesztelések miatt az én botjaimon már jelentős ideje szolgálják a halfogást, így alaposan megismerhettem az új pergető orsót. Lényeges alkotó elemeiben időálló, fémötvözetű alapanyagok jellemzik. Látványosan kikönnyített a dob, mely harmonizál a felkapó karral, házzal, hajtókarral és a tartó talppal egyaránt. A megbízható működés azonban a modern, kissé „csibészes” megjelenésnél is fontosabb.

A Bokor Spin orsó legfőbb jellemzője a magas csapágyszám miatt is rendkívül finom futás, a könnyed meghajtás, a zsinór felszedése szinte ellenállás nélkül működik. Ennek nagy előnye a műcsalival, majd pedig a megakasztott hallal tartható, nagyon érzékletes kapcsolat. Áttétele a legáltalánosabb pergető igényt szolgálja, a stabil hajtókar egyszeri körül forgatása, több mint ötször futtatja körbe a felkapó kart. A dobok méretezése, kiképzése a jelentős mennyiségű zsinór felrakását, és a hosszabb dobások elérését is segíti. Én a Bokor Spin Full Contact pergető zsinórokkal töltöttem fel a dobokat.

Az orsó visszaforgás gátlása bekapcsolt helyzetben azonnal „ragad”, leheletnyi kottyanás sem érzékelhető. A felkapó kar működéséről örömmel jelezhetem, nagyon jelentős használat után sem változott, a tesztelt darabokon újszerű maradt. Dobás után a pergető horgászok általában kézzel és nem a felkapó kar pördítésével váltanak vissza, én is így csinálom, az orsónak is, nekem is, a csendnek is így esik jobban. A Bokor Spin pergető orsó elsőfékes, a kiemelkedő fékcsillagot szükség esetén azonnal megtalálják az újjak. Érzékeny fékét rövid úton állíthatjuk, ez is meglehetősen egyedi, de praktikus és hamar rááll a kezünk. A legnagyobb erők hangolásánál, csupán egy-két „kattintással” zárhatjuk erősebbre, vagy nyithatjuk finomabbra a fékerőt. A szerkezet a váratlan, kemény igénybevétel pillanataiban inkább egy cseppet puhítja, mintsem keményíti, letapasztja a féket.

Az orsó 2500-as méretét a kissé könnyedebb és az általános pergetésekhez, míg a nagyobb, 4000-es szériát, a nagyobb igénybevételt jelentő pergetésekhez is szívesen ajánlom.

Remélem Önök is gyakran hallják majd a fékmuzsikát, szép halakat fognak a Bokor Spin orsókkal is, akár csak én az elmúlt év, a tesztelés során. Bokor Károly

A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó a BOKOR márkájú újabb modellje, mely horgászok számára készült. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így kitűnően ellenáll a korróziónak és a kopásnak. Az orsó mérete 2500, így alkalmas közepes méretű halak fogására, és kiválóan használható édesvízi és sós vízi horgászatnál is.

Az orsó 10+1cs golyóscsapágyas rendszerrel rendelkezik, amely rendkívül sima és stabil működést biztosít a horgászok számára. Az orsó üvegszálas rotorral, alumínium főtengellyel és CNC megmunkált alumínium dobágyazással rendelkezik, amelyek garantálják az orsó hosszú élettartamát.

Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya kényelmes használatot biztosít a horgászok számára. Az orsó gumi hajtókarja csúszásgátló felülettel rendelkezik, ami biztonságos fogást és maximális erőátvitelt biztosít a horgászok számára.

Az orsó fékrendszere a BOKOR márkájú orsókra jellemző Carbon Matrix fékrendszer, amely kiemelkedő fékerőt biztosít a horgászok számára. Az orsó ellenálló és hosszú élettartamú, így évekig használható a horgászat során.

A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó kiváló választás minden horgász számára, aki keres egy kiváló minőségű, tartós, sima működésű és könnyen használható orsót. Az orsó méretei 2500-as, így kiválóan használható édesvízi és sós vízi horgászatnál is. Az orsó jellemzői között említendő a Carbon Matrix fékrendszer, az alumínium főtengely, az üvegszálas rotor és a CNC megmunkált alumínium dobágyazás. Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya kényelmes használatot biztosít a horgászok számára. A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó egy kiváló választás minden horgász számára, aki keres egy megbízható és tartós pergető orsót.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BOKOR SPIN JF 2000 pergető orsó -11%
12 006 Ft 13490 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - RYOBI TT Power 1000 pergető orsó -15%
47 226 Ft 55560 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - BANAX PRIMO2500 pergető orsó -11%
16 456 Ft 18490 Ft helyett
SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Reiva Kingfisher 3000 pergető orsó -12%
14 951 Ft 16990 Ft helyett

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett