Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-20917-050

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 3+1
Zsinór: 0,25 mm / 215 m
Eredeti ár: 11 490 Ft10 226 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 20917-050
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 50
Orsódob: Alumínium dob+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 445 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 215 m

Carp Expert Method Feeder Runner orsó

A mai modern, speciális feedertechnika magas igényeinek figyelembe vételével gyártott új, nyeletőfékkel ellátott orsónkat ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Carp Expert Method Feeder Runner névre keresztelt orsócsalád négy tagját főként a nehéz kosarakkal végzett feederes horgászatnál lesznek segítségünkre. A teszteken kitűnően teljesítő orsók jól bírták a legnagyobb igénybevételt is.

Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék-rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít.

A Method Feeder Runner hosszútávú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását a nagy terhelésnek kitett pontok precíz csapágyazása segíti.

Zsinórkapacitás:
- 0.20mm / 130m,
- 0.25mm / 100m,
- 0.30mm / 75m

A CARP EXPERT Method Feeder Runner 50 nyeletőfékes orsó olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek és kifejlesztettek. Ez az orsó rendkívül magas minőségű és megbízható, és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyabbá tegyék a horgászatot.

Az orsó mérete 5000, ami azt jelenti, hogy nagyobb halak fogására is alkalmas. Az orsó teste és rotorja könnyű, ugyanakkor erős és strapabíró, így biztosítva a hosszú élettartamot. Az orsó nyélházának ergonomikus kialakítása kényelmes fogást biztosít a horgász számára, és lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig folytathassa a horgászatot.

Az orsó nyeletőfék rendszere nagy pontossággal állítható be, így a horgász mindig ellenőrzése alatt tartja a halat, és könnyen irányíthatja azt. Az orsó csapágyainak száma hat, ami azt jelenti, hogy az orsó rendkívül sima és könnyedén forgatható.

Az orsó dobjának kapacitása nagy, lehetővé téve a horgász számára, hogy nagy mennyiségű zsinórt helyezzen el rajta. Ez különösen hasznos lehet, ha a horgász mélyebb vízbe akarja helyezni az etetőanyagot, vagy ha nagyobb távolságra akarja dobni a csalit.

Az orsó fémszerkezete és alkatrészei kiváló minőségűek, és a hosszú élettartamot garantálják. Az orsó széles körű alkalmazásra alkalmas, ideális a feeder horgászathoz, a method feeder horgászathoz, és a különböző pontyhorgászati technikákhoz.

A CARP EXPERT Method Feeder Runner 50 nyeletőfékes orsó rendkívül megbízható, és a horgászok számára biztosítja a hatékonyabb és eredményesebb horgászatot. Az orsó könnyű, de erős és strapabíró, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb ideig folytassa a horgászatot kényelmesen. Az orsó nyélházának ergonomikus kialakítása kényelmes fogást biztosít a horgász számára.

Az orsó nyeletőfék rendszere nagy pontossággal állítható be, és a hat csapágya miatt rendkívül sima és könnyedén forgatható. Az orsó dobjának nagy kapacitása lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb mennyiségű zsinórt helyezzen el rajta. Az orsó fémszerkezete és alkatrészei kiváló minőségűek, és a hosszú élettartamot garantálják.

Összefoglalva, a CARP EXPERT Method Feeder Runner 50 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok számára terveztek és kifejlesztettek. Az orsó rendkívül megbízható, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy hatékonyabbá tegye a horgászatot. Ha keresel egy jó minőségű, megbízható és hatékony nyeletőfékes orsót, akkor a CARP EXPERT Method Feeder Runner 50 a megfelelő választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó

Hasonló termékek

  • -10%
15 410 Ft 13 869 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák