Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 40 nyeletőfékes orsó

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-20917-040

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,25 mm / 100 m
10 990 Ft

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 20917-040
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 40
Orsódob: Alumínium dob+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 355 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 100 m

Carp Expert Method Feeder Runner orsó

A mai modern, speciális feedertechnika magas igényeinek figyelembe vételével gyártott új, nyeletőfékkel ellátott orsónkat ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Carp Expert Method Feeder Runner névre keresztelt orsócsalád négy tagját főként a nehéz kosarakkal végzett feederes horgászatnál lesznek segítségünkre. A teszteken kitűnően teljesítő orsók jól bírták a legnagyobb igénybevételt is.

Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék-rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít.

A Method Feeder Runner hosszútávú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását a nagy terhelésnek kitett pontok precíz csapágyazása segíti.

Zsinórkapacitás:
- 0.20mm / 130m,
- 0.25mm / 100m,
- 0.30mm / 75m

A CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 40 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely minden horgász számára megfelelő lehet. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy a horgászat még élvezetesebb legyen.

Az orsó mérete 40, amely ideális az átlagos méretű halakhoz való horgászathoz. A kicsi és kompakt méret lehetővé teszi, hogy az orsó könnyen kezelhető legyen, és kényelmesen elférjen a horgászboton.

Az orsó nyeletőfékes rendszerének köszönhetően a horgász könnyen beállíthatja a feszültséget, hogy megfeleljen a különböző horgászati körülményeknek. Ez azt jelenti, hogy az orsó könnyen alkalmazkodik a különböző halak méretéhez és súlyához.

Az orsó kiváló minőségű acélból készült dobja lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagy távolságból is pontosan dobjon. Ez azt jelenti, hogy a horgász könnyen elérheti a halakat, még akkor is, ha messze vannak.

Az orsó kiváló minőségű csapágyainak köszönhetően az orsó könnyen és zökkenőmentesen forog. Ez segít abban, hogy a horgász könnyen és gyorsan felvegye a halakat.

Az orsó könnyen és gyorsan szétszerelhető és összeszerelhető, ami nagyon kényelmes lehet a horgász számára. Ez lehetővé teszi, hogy az orsót gyorsan és egyszerűen tisztítsa és karbantartsa.

Összességében a CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 40 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű horgászati eszköz. Az orsó számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászat során. Az orsó könnyen kezelhető, és ideális az átlagos méretű halakhoz való horgászathoz. Ha szeretne egy kiváló minőségű horgászati eszközt, akkor a CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 40 nyeletőfékes orsó az Ön számára lehet a legjobb választás.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 40 nyeletőfékes orsó

Hasonló termékek

  • -15%
11 770 Ft 10 005 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák