Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 30 nyeletőfékes orsó

Black Friday
Sneci - Tobi
Külső raktáron

Cikkszám: EF-20917-030

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,25 mm / 100 m
Eredeti ár: 10 490 Ft9 336 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 20917-030
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 30
Orsódob: Alumínium dob+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 337 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 100 m

Carp Expert Method Feeder Runner orsó

A mai modern, speciális feedertechnika magas igényeinek figyelembe vételével gyártott új, nyeletőfékkel ellátott orsónkat ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Carp Expert Method Feeder Runner névre keresztelt orsócsalád négy tagját főként a nehéz kosarakkal végzett feederes horgászatnál lesznek segítségünkre. A teszteken kitűnően teljesítő orsók jól bírták a legnagyobb igénybevételt is.

Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék-rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít.

A Method Feeder Runner hosszútávú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását a nagy terhelésnek kitett pontok precíz csapágyazása segíti.

Zsinórkapacitás:
- 0.20mm / 130m,
- 0.25mm / 100m,
- 0.30mm / 75m

A CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 30 nyeletőfékes orsó egy igazi remekmű a horgászok számára. Egyedülálló tulajdonságai és kiváló teljesítménye teszi megkülönböztetővé a piacon. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak.

Az orsó mérete 30-as, amely a legtöbb horgász számára ideális méretnek számít. A 30-as méretű orsók általában a közepes méretű halak horgászatára használatosak, és nagyon sokféle horgászmódszerhez használhatóak.

Az orsó kiváló tulajdonságai közé tartozik a nyeletőfékes rendszer, amely lehetővé teszi a pontyok és más nagyobb halak számára a könnyű bekapást és az erős ellenállást. Az orsó a magas minőségű rozsdamentes acélból készült csapágyakkal is rendelkezik, amelyek kiválóan működnek a horgászat során.

Az orsó fő előnye azonban az, hogy kiválóan alkalmas a method feeder technikához. Ez egy olyan módszer, amelyet sok horgász használ a pontyok és más halfajok horgászatára. A method feeder technika során egy etetőkosárba kerül az etetőanyag és az összes horogcsalit, majd a kosarat az orsóhoz kötik. Az orsó könnyen kezeli a nehéz etetőkosarat és a horgokat, így a horgász könnyebben elérheti a nagyobb halakat.

Az orsó súlya is nagyon könnyű, így a horgászok kényelmesen tudják használni az egész napos horgászat során. Az orsó kialakítása is nagyon praktikus, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors kapcsolódást a horgászbotokhoz.

Összefoglalva a CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 30 nyeletőfékes orsó egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely kiválóan alkalmas a method feeder technikához. Az orsó könnyű, praktikus és könnyen kezelhető, így a horgászok számára ideális választás. A kiváló minőségű anyagokból készült orsó tartósságot és megbízhatóságot biztosít, így a horgászok éveken át élvezhetik a horgászatot ezzel az orsóval.

Termékjellemző alapján keresnél?

CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 30 nyeletőfékes orsó

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák