Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó

Black Friday
Sneci - Tobi
Raktáron

Cikkszám: EF-20112-350

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,30 mm / 175 m
Eredeti ár: 14 490 Ft12 896 Ft [-11%]

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 20112-350
Áttétel: 4,4:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 5000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 431 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 175 m
Carp Expert Pro Power Feeder 5000 orsó

Kifejezetten a feeder technikához készített modell, mely a medium-heavy, heavy karakterű, de akár a távdobó botokhoz is kitűnő választást nyújt. Nagy méretű dobja alkalmassá teszi távdobáshoz, de masszívitása a folyóvízi horgászat igényeit is kielégíti. Grafit ház, fém dob és fém hajtókar, az erős, ám mégsem túlságosan nehéz orsók alapkövetelménye.

A grafit ház kellő tartást ad az orsónak, megfelelő foglalatot biztosítva a meghajtásnak. A fém dobról könnyedén pereg le a zsinór, nincs koptató hatása a peremnek, ami más orsóknál a dobás távolságát is csökkentheti. A fém hajtókarral pedig könnyedén tekerhetjük ki a nagy tömegű végszerelékünket és kellő lendülettel tudjuk felcsévélni a fárasztás során a visszanyert zsinór métereit. 5+1 csapágy biztosítja a kellemes és kellően sima futást az eszközön. 4,4:1-es áttétele a nagyméretű dobbal, egy tekerésre is rengeteg zsinórt felszed (75 cm), ami a nagy távolságok meghorgászásánál vitathatatlan előny.

A modellhez egy grafit pótdob is tartozék, mely lehetőséget ad a lehetőségekhez mérten, legjobban alkalmazkodni az adott szituációkhoz, egy plusz zsinórral a horgásztáskában.

Gyorsfékes modell, mely a modern feederbotos horgászatban, igazán kedvező tulajdonságnak számít, akár a nagyobb halakra való horgászatkor is élvezhető ezen kedvező funkció.

A CARP EXPERT márka neve horgászok egész sorát ösztönzi a vásárlásra, mivel termékeik magas minőséget és megbízhatóságot képviselnek. Az egyik legnépszerűbb termékük a Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó, amely minden horgásznak nagyszerű választás lehet.

Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és hosszú élettartamú. A Carp Expert Pro Power Feeder 5000 egy nagyteljesítményű orsó, amely képes az erős halak ellenállásának kezelésére is. Az orsó kialakítása rendkívül precíz, és a legjobb minőségű alkatrészekből áll. Ez az orsó megfelelő mennyiségű zsinór tárolására is alkalmas, így biztos lehetsz benne, hogy ezzel az orsóval nem veszíted el a fogásodat.

A Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó tökéletes választás a hosszú távú horgászatokhoz is. A nagyobb méretű orsó teste biztosítja a megfelelő erőátvitelt, és a zsinór tartása is kényelmes és stabil. Az orsó kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű csalit és etetőanyagot is fel tudj vinni, így biztosan sikeres leszel a horgászaton.

Az orsó mérete 5000, ami azt jelenti, hogy rendkívül nagy mennyiségű zsinórt tudsz rajta tárolni. Az orsó tömege rendkívül könnyű, így kényelmesen használható hosszú időn át is. Az orsó kialakítása figyelembe veszi a modern horgászat igényeit, így megfelelően könnyű és kényelmes használni.

Összességében elmondható, hogy a Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik megbízható és tartós orsót keresnek. Az orsó kialakítása és minőségi anyagai biztosítják, hogy hosszú időn át használható legyen. A nagyobb méretű orsója lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű zsinór tárolását, így biztosan sikeres lesz a horgászatod. Ha igazi minőségre vágysz, akkor a Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó a te választásod.

Termékjellemző alapján keresnél?

Carp Expert Pro Power Feeder 5000 feeder orsó

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák