SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - Jubileumi L&K Flat Bait szett
Most -42 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Jubileumi L&K Flat Bait szett

Cikkszám: EF-12045-025

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
8 691 Ft 15 060 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Igazi újdonságnak számítanak még mindig az L&K Flat Bait csalik és a Winged Jig, melyeket kombinálva igazán fogós műcsalit alkothatunk.

Cikkszám: 12045-025

Igazi újdonságnak számítanak még mindig az L&K Flat Bait csalik és a Winged Jig, melyeket kombinálva igazán fogós műcsalit alkothatunk.

Ehhez kapunk 5-5, 1-es és 4-es méretű kétágú horgot, 3 féle méretű Winged Jig-et és rengeteg Flat Bait csalit.

Hogy ésszerűen tudjuk tárolni készletünket egy műcsalis doboz is a rendelkezésünkre áll.

Kicsi és közepes méretű ragadozókat csalhatunk horogra a FLAT BAIT segítségével. Egy speciális, rugalmas szövet anyagból készült műcsali. A fej része egy olyan műanyag, mely a horog számára előre kialakított hellyel rendelkezik. Ebbe tudjuk behelyezni azt a kétágú horgot, melynek szárai nincsenek összeforrasztva. A testet alkotó szövet végén egy terelőlapka helyezkedik el, ez tulajdonképpen a műcsalink lelke, ez produkálja azt a semmivel sem összehasonlítható mozgást, melytől válik igazán fogóssá ez a csali. És, hogy a megfelelő távolságra dobva, a megfelelő mélységben vezethessük, kombinálnunk kell azzal a Winged Jiggel, amely már régebben elnyerte a horgászok tetszését.

Az ENERGO TEAM nemrégiben bemutatta a Jubileumi L&K Flat Bait szettet, amely a horgászok számára igazi kincsként fog tűnni. Ez a csomag magában foglalja a legújabb gumihalakat, amelyek cseppet sem hasonlítanak a hagyományos csalikra. Az ENERGO TEAM azonban nem csak az új formátumra összpontosított, hanem az új anyagokra is, amelyek a Jubileumi L&K Flat Bait szettben találhatóak. A csomagban található gumihalak kiváló minőségűek, és könnyen használhatóak, akár kezdő horgászok számára is.

A Jubileumi L&K Flat Bait szett összesen 10 darab gumihalt tartalmaz, amelyek között találhatóak a legfelkapottabb színek és formák. A gumihalak hossza 6,5 cm, így könnyedén beilleszthetők a legtöbb horgászfelszerelésbe. A csomagban található gumihalak egyesével is megvásárolhatóak, de a Jubileumi L&K Flat Bait szett egyedi előnye, hogy mindegyik hal más színű és formájú, így minden horgász megtalálja a neki tetszőt.

A Jubileumi L&K Flat Bait szett előnyei között szerepel a kiváló minőségű anyagok használata, amelyeknek köszönhetően a gumihalak nagyon tartósak és ellenállóak. A gumihalak puha anyaguknak köszönhetően könnyen mozognak a vízben, így vonzóbbak a halak számára. Az ENERGO TEAM azonban nem csak a gumihalak anyagára összpontosított, hanem a csomagolásra is. A Jubileumi L&K Flat Bait szett egy igazán különleges, prémium minőségű csomagolásban érkezik, amely megőrzi a gumihalak minőségét és megakadályozza a károsodást.

A Jubileumi L&K Flat Bait szett igazi különlegesség az ENERGO TEAM-től, amelyet minden horgász értékelni fog. A csomagban található gumihalak könnyen használhatóak és nagyon hatékonyak a halak csalogatására. Az ENERGO TEAM jelentős figyelmet fordított arra, hogy a Jubileumi L&K Flat Bait szett minőségi termék legyen, és minden horgász elégedett legyen vele. Ha minőségi gumihalakat keresel, akkor ne habozz, válaszd a Jubileumi L&K Flat Bait szettet az ENERGO TEAM-től!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett