Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Delphin BUGO sajt / 15 db plasztik csali-4cm / CHRUST

Cikkszám: MS-101004329

Gyártó: DELPHIN

Szállítás: 1-5 munkanap

  • Külső raktáron
1 496 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A BUGO a Delphin elsőosztályú plasztikcsalija. Egyedülálló, Flexifloat nevű lebegő anyagot használtunk – ez rugalmas, nyúlékony és ellenállhatatlan a ragadozók számára. A csali kifejlesztése során a ragadozóhalak természetes tápláléka inspirált bennünket, leginkább a darázslárvák. Tervezőink minden részletre odafigyeltek, beleértve a szemeket vagy a szárnyakat is. Az új anyagnak számos előnye van. Az első a nagy rugalmasság, ami azt jelenti, hogy a csali számos kapást és fárasztást képes kibírni. A második az aroma. A ragadozók (főleg pisztráng) többször is meg fogják támadni ezt a csalit. Minden alkalommal, amikor egy hal megszorítja a csalit, felszabadul belőle a csípős sajt aroma, ami ismét kapásra csábítja a halakat. A BUGO a leghatékonyabb színváltozatok széles választékát kínálja, amelyeket a különböző vizeken végzett hosszútávú tesztelések alapján választottunk ki. Ráadásul ezek a színek immár UV-aktívak, hogy több napfényt verjenek vissza a víz alatt, és jobban észrevehetők legyenek a mély vizekben vagy sötétedéskor. A csali masszív teste lebegő anyaggal kombinálva lassítja a süllyedést. A BUGO használható mikrojigeken, vagy tungsten fejekkel jig horgokon. Ennek a csalinak nagyon élethű kialakítása van; rendkívül rugalmas és ellenállhatatlan a halak számára, ezért minden horgász felszerelésének része kell, hogy legyen. Használható kisebb halakra is, mint például sügér vagy domolykó, de csuka vagy süllő horgászatához is alkalmas. A BUGO műcsali 15 darabos csomagolásban kapható, így horgászat közben mindig lehet nálunk pár darab.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
Delphin BUGO sajt / 15 db plasztik csali-4cm / CHRUST1 496 Ft