A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO JELLY NADÁLY HARCSA CSALI FULL NATURAL HAL (12 DB/CSOMAG)

Cikkszám: EF-98042-600

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Külső raktáron
2 240 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 98042-600
Kiszerelés: 12 db/csomag
Ízesítés: Hal
Típus: Jelly nadály

Nadály - Harcsa csali FULL NATURAL

A harcsahorgászok számára egy új, környezetbarát ízesített harcsa csalival jelentünk meg, amely a közkedvelt élő Nadály utánzata. Eredményesen használhatjuk akár önmagában, de a  harcsafogást még eredményesebbé teszi élő nadály, giliszta, stb. csalival kombinálva. Ez a különleges harcsa csali lágy, hajlékony természetes anyagból készült.

Alapanyaga az EFTTEX díjnyertes JELLY horogcsalikhoz hasonlóan, a Cralusso saját fejlesztésű élelmiszeripari alapanyagából készült, SZIE által bevizsgált környezetbarát lebomló horogcsalija. Ennek a természetes anyagnak a jellemzője, hogy a szivacshoz hasonlóan a horgászat során folyamatosan engedi ki magából az aromát. Ez fordítva is igaz, ugyanis magába is tudja szívni, például a rohasztott kagyló, máj, stb. levét.

A doboz felbontása után zárjuk vissza az edényt, mert a víz alapú csali hajlamos pár óra elteltével kiszáradni. Jó hír viszont, hogy kevés víz, vagy aroma hozzáadásával újra regenerálhatjuk ezt a természetes anyagból készült, horogra szánt nadály imitációt. Sok siket a használatához!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO JELLY NADÁLY HARCSA CSALI FULL NATURAL HAL (12 DB/CSOMAG)2 240 Ft