SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT
Most -29 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT

Cikkszám: EF-12044-728

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
16 191 Ft 22 660 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.35
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 12044-728

EnergoTeam Fish Smoker halfüstölő szett

A szett tartalma egy kiváló minőségű, rozsdamentes halfüstölő az Energo Team-től. A halfüstölésben rejlő gasztronómiai lehetőségeket mind a hétköznapokban, mind kempingezések és többnapos horgásztúrák során is ki kell használni!

A kis tartályokat denaturált szesszel kell felönteni, majd a füstölés mértékét szabályozhatjuk a készülékkel. Használata egyszerű: töltse fel az égőfejeket denaturált szesszel, majd helyezze a füstölő aljába. Meggyújtás után a láng erőssége szabályozható. Helyezze a láng fölé a füstölő egységet és az alján lévő mélyedésbe szórjon keményfa fűrészport.

A fűrészpor fölé helyezze a szettben található fémlemezt, majd ez fölé a füstölendő élelmiszert tartó rácsot. Végül zárja le a fedővel és ezt rögzítse. A füst intenzitása szabályozható. A füstölő használatakor tartsa be a balesetvédelmi szabályokat, semmiképpen ne próbálja újratölteni a füstölőt miközben éghetnek az égőfejek! Erről győződjön meg, a deneturált szesz lángja alig látható, gőze pillanatok alatt lángra lobban.

Kiváló minőségű osztályozott bükkfából előállított forgáccsal kerül forgalomba, mely mindenféle vegyi anyagtól mentes, bevizsgált termék. Egyaránt használható hideg és meleg füstölőkben.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT egy valódi kincs a horgászok számára, akik szeretnek kényelmesen horgászni és élvezni a természetet anélkül, hogy a kemény talajon kellene ülniük. Ez a szett általában tartalmaz egy fél ülőpárnát és egy horgászbot tartót, amelyek együttesen biztosítják a kényelmet és a funkcionalitást, amelyre szükséged van a horgászat során.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT mérete nagyon praktikus és könnyen hordozható. A fél ülőpárna mérete 45x35x5 cm, míg a horgászbot tartó mérete 50x5x5 cm. A szett kényelmesen elfér egy hátizsákban vagy autóban, és ennek köszönhetően minden horgászatot kényelmesebbé tehet.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT előnyei között szerepel a horgászok kényelme. A fél ülőpárna kényelmesen tartja a horgász hátát, miközben a horgászbot tartó lehetővé teszi, hogy a horgász a botját biztonságosan helyezze el, amikor épp nem használja. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a horgász a saját dolgára koncentráljon, anélkül, hogy folyamatosan figyelnie kellene a botját.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT a horgászok számára is nagyon hasznos lehet, akik a mederben vagy az erdőben horgásznak. A fél ülőpárna és a horgászbot tartó ugyanis megvédi a horgászt a szúnyogoktól és az egyéb rovaroktól, amelyek rendszeresen megtámadják a horgászokat. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a horgászok zavartalanul horgásszanak, és élvezzék a természetet anélkül, hogy folyamatosan zavaródnának.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és hosszú élettartamú. A szett kialakítása szintén nagyon praktikus, így nagyon könnyen használható és tisztítható.

Az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT tehát valóban egy kiváló választás a horgászok számára, akik kényelmesen és zavartalanul szeretnének horgászni. A szett könnyen hordozható, praktikus és nagyon hasznos, így garantáltan megkönnyíti a horgászok életét. Ha szeretnéd élvezni a természetet és kényelmesen horgászni, akkor az ENERGO TEAM HALFÜSTÖLŐ SZETT a tökéletes választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett