Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

THE ONE HOROG CE-4 No.4

Cikkszám: EF-41616-004

Gyártó: THE ONE

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 4

  • Külső raktáron
2 100 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 41616-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Változat: CE-4
A The One CE-4 horog rövid, hajlított szárú pontyozó horog éles, egyenes heggyel. Ezt a kedvelt formát szinte minden fűzött csalihoz használhatjuk. A horog kialakítása révén ideális süllyedő és lebegő csalikhoz egyaránt. Teflonos bevonatának köszönhetően minimális a súrlódása, alacsony a víz alatti csillogása, ezáltal hozzájárul a szerelék rejtettségéhez. Kiszerelés:10db/csomag

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely a horgászok számára készült. Az egyik legfontosabb előnye a horgászok számára az, hogy a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot. A horog kialakítása és mérete is tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a horogot a pontyozó horgászat során. Az ergonomikus kialakítás és a horog éles hegye biztosítja, hogy a horog könnyen és hatékonyan be tudja szúrni a halat, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és biztonságosan kifoghassák a halat.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog mérete is tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek. A horog mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy a horog éle kisebb méretű halak fogására is alkalmas. A horog mérete ideális a pontyozó horgászat számára, mivel a pontyok általában nagyobbak, mint a kisebb halak, így a nagyobb méretű horogokat is használni kell.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog előnyei közé tartozik a horog rendkívül tartós anyagból készült kialakítása is. A horog anyaga kiváló minőségű, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára. Ezenkívül a horog felülete is sima és fényes, ami szintén hozzájárul a horog tartósságához és élettartamához.

A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog használata rendkívül egyszerű és hatékony. A horog kialakítása és mérete lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a horogot a pontyozó horgászat során. A horog ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a horgászok számára kényelmesen és hatékonyan tudják használni a horogot, így lehetővé teszi a sikeres halászatot.

Összességében a THE ONE HOROG CE-4 No.4 egy kiváló minőségű pontyozó horog, amely a horgászok számára készült. A horog kialakítása és mérete tökéletesen megfelel a pontyozó horgászat igényeinek, és a horog kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az élettartamot. A THE ONE HOROG CE-4 No.4 horog használata rendkívül egyszerű és hatékony, így lehetővé teszi a sikeres halászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
THE ONE HOROG CE-4 No.42 100 Ft