A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS

Cikkszám: EF-41503-006

Gyártó: DRENNAN

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 6

  • Jelenleg nem elérhető
680 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS a DRENNAN márkájú termékek egyik legjobb horga. Ez a horgászati eszköz egy olyan eszköz, amely a pontyozóknak készült. A horgokat a DRENNAN egyik legjobb minőségű anyagából készítik, így biztos lehet benne, hogy ez a horga tartós és megbízható.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok különleges előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készülnek, és egy nagyon éles végű pengével rendelkeznek, amely könnyen átszúrja a halat. Ez a horgászati eszköz nagyon könnyen használható, és a halat egy pillanat alatt be lehet kapni.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS mérete ideális a pontyozóknak, mivel kicsi és könnyen kezelhető. A horog mérete 6, ami azt jelenti, hogy a horog vége körülbelül 14 mm hosszú, és a horgok 10 darabból állnak. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok kiválóak a pontyozás során, mivel nagyon éles végük van, és könnyen átszúrják a halat.

Az előnyök közé tartozik a horog kiváló minősége és tartóssága, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú távon használják. A horgok nagyon élesek, így a pontyokat nagyon gyorsan lehet bekapni, és a halakat nagyon könnyen lehet kivenni a vízből. A horgok ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon praktikusak, mivel könnyen kezelhetők, és a halakat nagyon gyorsan be lehet kapni. A horog mérete ideális a pontyozóknak, és a horgok minősége kiváló. Ez az egyik legjobb horgászati eszköz a piacon, és nagyon ajánlott minden pontyozónak.

Összefoglalva, a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A horgok nagyon élesek és könnyen használhatók, és ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz. Ha szereted a pontyozást, akkor ez a horga egy kiváló választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett