Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-41503-006

Gyártó: DRENNAN

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 6
680 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS a DRENNAN márkájú termékek egyik legjobb horga. Ez a horgászati eszköz egy olyan eszköz, amely a pontyozóknak készült. A horgokat a DRENNAN egyik legjobb minőségű anyagából készítik, így biztos lehet benne, hogy ez a horga tartós és megbízható.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok különleges előnye, hogy kiváló minőségű anyagból készülnek, és egy nagyon éles végű pengével rendelkeznek, amely könnyen átszúrja a halat. Ez a horgászati eszköz nagyon könnyen használható, és a halat egy pillanat alatt be lehet kapni.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS mérete ideális a pontyozóknak, mivel kicsi és könnyen kezelhető. A horog mérete 6, ami azt jelenti, hogy a horog vége körülbelül 14 mm hosszú, és a horgok 10 darabból állnak. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok kiválóak a pontyozás során, mivel nagyon éles végük van, és könnyen átszúrják a halat.

Az előnyök közé tartozik a horog kiváló minősége és tartóssága, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú távon használják. A horgok nagyon élesek, így a pontyokat nagyon gyorsan lehet bekapni, és a halakat nagyon könnyen lehet kivenni a vízből. A horgok ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon praktikusak, mivel könnyen kezelhetők, és a halakat nagyon gyorsan be lehet kapni. A horog mérete ideális a pontyozóknak, és a horgok minősége kiváló. Ez az egyik legjobb horgászati eszköz a piacon, és nagyon ajánlott minden pontyozónak.

Összefoglalva, a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű horgászati eszköz, amely kiváló minőségű anyagokból készül. A horgok nagyon élesek és könnyen használhatók, és ideálisak a kis és közepes méretű halakhoz. Ha szereted a pontyozást, akkor ez a horga egy kiváló választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?

DRENNAN HOROG SUPER SPADE 6 BRONZE 10DB/CS

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák