Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-41503-001

Gyártó: DRENNAN

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 1
690 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog.
Cikkszám: 41503-001
Kiszerelés: 10 db/cs
Méret: 1
Szín: Bronz
Mindenféle horgászmódszernél sikeresen használható bronzszínű, közepesen hosszú szárú, speciális görbületű, mikroszakállas, lapkás horog. Háromszoros erősségű, extra széntartalmú acél alapanyagának, speciális, széles öblének és a mikroszakállnak köszönhetően a nagyobb halakat is biztosan megtartja. Javasolt csali: aromás csemegekukorica.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS egy olyan termék, ami minden pontyhorgász számára ajánlott. A horgok nagyon fontos szerepet játszanak a horgászat során, így egy jó minőségű horgot választani alapvető fontosságú. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE horgok kiváló minőségűek és megbízhatóak, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a horgok megszakadása vagy meghajlása miatt.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS horgok kiváló minőségű anyagból készültek, így nagyon tartósak és ellenállnak a rozsdának és a kopásnak. A horgok spád alakúak, ami nagyon hasznos a pontyhorgászat során, mivel a spád alakú horgok könnyebben áthatolnak a hal szájába, így biztosabb a kapás érzése. A horgok nagyon élesek és pontosak, ami nagyon fontos a sikeres halazás érdekében.

A termék mérete 1, ami egy közepes méretű horg, így alkalmas a középméretű pontyok és más halfajták fogására is. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS kiszerelése 10 darabot tartalmaz, így elegendő mennyiségű horgot biztosít a horgászoknak. A horgok nagyon könnyen használhatóak és könnyen rögzíthetőek a zsinórhoz, így a horgászok időt takaríthatnak meg azzal, hogy gyorsan és hatékonyan tudnak halat fogni.

A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS horgok nagyon sok előnyt kínálnak a horgászok számára. Az éles és pontos kialakításuknak köszönhetően biztosítják a hatékony halazást, a spád alakú formájuk pedig segít a kapás érzésének növelésében. A horgok nagyon tartósak és ellenállnak a kopásnak és a rozsdának, így hosszú távon is megbízhatóak.

Összességében a DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet minden pontyhorgásznak ajánlunk. A termék mérete közepes, így alkalmas a középméretű halak fogására is. A horgok nagyon könnyen használhatóak és rögzíthetőek a zsinórhoz, így a horgászok időt takaríthatnak meg, amelyet a halak fogására fordíthatnak. A DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS a horgászok számára kínálja a legjobb minőséget és megbízhatóságot, így érdemes kipróbálni.

Termékjellemző alapján keresnél?

DRENNAN HOROG SUPER SPADE 1 BRONZE 10DB/CS

Hasonló termékek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák