A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4

Cikkszám: EF-33908-104

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 4

  • Jelenleg nem elérhető
760 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33908-104
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 4
Változat: Szakáll nélküli
A Cralusso fejlődése és fejlesztései a feeder horgászat terén is nyomon követhetők! Egyik újdonsága a Carpmagnet Barbless horog, mely szinte mágnesként vonzza a pontyokat és nem engedi el őket a fárasztás során. Egyik legnagyobb tévhit, hogy a szakáll nélküli horogról lefordul a hal! Nem fordul le, mivel a zsinórunkat folyamatosan feszesen tartjuk, így nem tud kifordulni a hal szájából. A modern rugalmas horgászbotokkal ráadásul, sokkal finomabban fáraszthatjuk a halat.

Ráadásul a Cralusso Carpmagnet egy olyan speciális anyagból készült, mely még nagyobb terhelés hatására sem hajlik ki. Hegye tű éles és sokáig tart.

A füles megoldásnak köszönhetően könnyen köthető és az oly népszerű csomómentes kötés is alkalmazható vele.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4' egy rendkívül hatékony és megbízható horgászeszköz, amely kifejezetten pontyhorgászatra lett tervezve. A termék előnyeit számos olyan tulajdonsága adja, amelyek a profi és kezdő horgászok számára egyaránt vonzóak lehetnek.

Az egyik legfontosabb előnye ennek a terméknek az, hogy barbless kialakítású, vagyis nem rendelkezik horgot védő bórnak nevezett kiállóval. Ez a kialakítás lehetővé teszi a halak gyorsabb és könnyebb kifogását, valamint csökkenti a halak sérülésének valószínűségét. Ezzel egy időben a horgászok is biztonságosabban tudnak dolgozni, hiszen nem kell aggódniuk a horgok szúrásától.

A termék további előnye, hogy azonos méretű horgoknál kisebb, vékonyabb drótból van készítve, így nagyon könnyű és érzékeny. Ez a kialakítás nagyon fontos a pontyhorgászatban, mivel lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen észrevegyék a halak harapását, és gyorsan reagáljanak rá.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4' mérete 4-es, ami nagyon népszerű méret a pontyhorgászatban. A termék 12 darabból áll egy csomagban, így a horgászoknak van elegendő mennyiségük minden horgászati ​​situációhoz.

Az egyik legérdekesebb tulajdonsága ennek a terméknek az, hogy a CRALUSSO egy speciális bevonattal látta el a horog hegyét. Ez a bevonat elősegíti a horog beakadását a hal szájába, és csökkenti a horog kijövésének valószínűségét. Ez különösen fontos a nagyobb méretű halak esetében, hiszen az ilyen halak nagyobb erőt tudnak kifejteni a horog ellen.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4' nagyon sokoldalú termék, amelyet használhatunk állóvízen és folyóvízen egyaránt. Az érzékeny kialakítása miatt a horgászok könnyen észrevehetik a halak harapását, és gyorsan reagálhatnak rá.

Összességében a CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4' egy kiváló minőségű pontyhorgászati ​​eszköz, amelynek számos előnye van. A barbless kialakítás, a vékony és érzékeny drót, a speciális hegybevonat és a nagyon sokoldalú használat mind olyan tulajdonságok, amelyek vonzóak lehetnek a horgászok számára. Ha szereted a pontyhorgászatot, és hatékony és megbízható horgászeszközöket keresel, akkor a CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12DB/CS) 4' a tökéletes választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett