Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS

Cikkszám: EF-43152-004

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 4

  • Külső raktáron
750 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43152-004
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 4
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, közepesen vastag húsú, széles öblű, hosszú szárú, erősen hajlított, befelé forduló szemű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz. Növeli az akadást, hogy a horogívből a hegy erősen befelé hajlik.

A MARUTO márka hosszú évek óta szolgáltat kiváló minőségű horgokat a horgászok számára. A MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS termékük pedig nem kivétel. Ez a termék a pontyhorgászok számára készült, és minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyet egy horgász csak elvárhat.

Az első előny, hogy ez a horg jó minőségű anyagból készült, és a legmodernebb technológiával gyártották. Ez azt jelenti, hogy a horg nemcsak tartós és erős, de a különböző horgászati ​​körülményeknek is ellenáll. Könnyű és kényelmes a használata, és a legtöbb halat megfoghatod vele.

A második előny, hogy a MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgokat a legjobb minőségű anyagokból gyártják. A fekete nikkel bevonat nem csak vonzó, de ellenáll a korróziónak is. Ez azt jelenti, hogy a horgok sokáig megőrzik a fényüket, és nem rozsdásodnak el. Ezzel a horggal nem kell aggódnod a horgászat alatt, hogy a horgok el fognak rozsdásodni.

A harmadik előny, hogy a MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok nagyon hatékonyak a pontyok megfogásában. A horgok élesek és erősek, és nagyon könnyen áthatolnak a hal szájában. A horgok mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy mindenféle méretű pontyot meg lehet fogni velük. A csomagban 10 db horg található, így biztos lehetsz benne, hogy van elég horgod a horgászat során.

A negyedik előny, hogy a MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok nagyon rugalmasak. A horgok a csomagban egy forgóval vannak ellátva, amely lehetővé teszi a hal mozgását, anélkül, hogy a horg sérülne vagy megtörne. Ez azt jelenti, hogy a horgok nagyon könnyen alkalmazkodnak a különböző horgászati ​​körülményekhez, és biztosítják a sikeres halászatot.

A MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok mérete 4, így alkalmasak mindenféle ponty horgászatra. A méretük 20 mm hosszú és 10 mm széles, így nem túl nagy, és könnyen illeszkedik a hal szájába. A horgok száma 10db a csomagban, így elég horgod lesz a horgászat során.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok kiváló minőségűek és nagyon hatékonyak a pontyok megfogásában. A fekete nikkel bevonatuk nemcsak esztétikus, hanem ellenáll a korróziónak is. A horgok nagyon erősek és élesek, és a forgóval ellátott horgok rugalmasak és könnyen alkalmazkodnak a különböző horgászati ​​körülményekhez. Ha a pontyokat szeretnéd megfogni, akkor a MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS horgok a legjobb választás!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MARUTO HOROG B988BD 4 BLACK NICKEL 10DB/CS750 Ft