A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Cikkszám: EF-43152-002

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 2

  • Jelenleg nem elérhető
750 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43152-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, közepesen vastag húsú, széles öblű, hosszú szárú, erősen hajlított, befelé forduló szemű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz. Növeli az akadást, hogy a horogívből a hegy erősen befelé hajlik.

MARUTO HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS - A HORGÁSZOK LEGJOBB BARÁTJA!

A Maruto márka a horgászok körében nagy népszerűségnek örvend, és ez nem véletlen. A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi minőségi termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak. Ez a horog a legjobb barátod lesz, ha szereted a pontyozást, az általános horgászatot és a method horgászatot. Ez a horog minden horgász számára megfelelő lehetőséget biztosít a nagyméretű halak fogására.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amelyet a legjobb nikkel anyagból készítettek. Ez a nikkel bevonat lehetővé teszi a horog tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS nagyon könnyen használható, és nagyon megbízható. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, így a halak fogása sokkal könnyebb lesz, és sokkal nagyobb esélyed lesz a sikeres fogásra.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy nagyon tartós és megbízható horog, amely nagyon könnyen használható. A horog a legjobb minőségű nikkelből készült, amely lehetővé teszi a tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű, és nagyon tartós. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű, és nagyon tartós. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű horog, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. A horog kiváló minőségű nikkelből készült, amely lehetővé teszi a tartósságát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely biztosítja a sikeres fogást minden horgász számára. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy igazi minőségi termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS mérete 2-es, ami azt jelenti, hogy a horog átmérője 0,24 mm, és a hossza 28,5 mm. A horog szára közepesen vastag, ami lehetővé teszi, hogy a horog egyensúlyban legyen a csalival, és a hal könnyen be tudja venni a horogot a szájába. A horog tetején található hurok lehetővé teszi, hogy a horog könnyen rögzíthető legyen a zsinórhoz, és a forgóhoz is.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelynek használata minden horgász számára nagyon ajánlott. Ez a horog biztosítja a sikeres fogást, és lehetővé teszi, hogy a nagyobb és nehezebb halakat is könnyedén kifoghassuk. A horog kiváló minőségű, tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy sokáig használhatják ezt a minőségi terméket.

A Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amelyet a horgászok nagyon kedvelnek. Ez a horog kiváló minőségű, és nagyon könnyen használható. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy a halat könnyedén kifoghassuk, és megkönnyíti a horog kivonását a hal szájából is. A horog tetején található hurok lehetővé teszi, hogy a horog könnyen rögzíthető legyen a zsinórhoz, és a forgóhoz is.

Összességében a Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kiváló minőségű termék, amelynek használata minden horgász számára ajánlott. Ez a horog tartós, megbízható és nagyon könnyen használható. A horog mérete 2-es, így az általános horgászathoz és a pontyozáshoz is alkalmas. A horog éles, és könnyen behatol a hal szájába, amely lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb halak fogását is. Ha szereted a horgászatot, és szeretnél eredményes lenni, akkor a Maruto HOROG B988BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS a legjobb választás számodra!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett