Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6

Cikkszám: EF-43011-006

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 6

  • Raktáron
850 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43011-006
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 6
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
A 8714-es horog szakáll nélküli változata, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak és azért, mert a hegyén lévő szakáll nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO márka horgai a horgászok körében nagyon népszerűek. A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' kiváló minőségű horog, amely könnyű és megbízható, így tökéletes választás a pontyozáshoz.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely véd a korroziónak és a rozsdának. A horog 5 fokos hajlítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a horog könnyen behatoljon a hal szájába, és biztonságosan tartsa a halat a horogon.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horog barbless kivitelű, vagyis nem rendelkezik tüskével. Ez azt jelenti, hogy a horog könnyen kiszedhető a hal szájából anélkül, hogy károsítaná a halat.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horog mérete 6-os, ami azt jelenti, hogy alkalmas közepesen nagy halak fogására. A horog testre vonatkozó része 19 mm hosszú, és a horog szára 9 mm hosszú.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horog könnyű súlyú, ami nagyon fontos a horgászok számára, akiknek hosszú órákat kell eltölteniük a vízparton. A horog megbízható és tartós, így hosszú időn keresztül használható anélkül, hogy elveszítené a minőségét.

Összefoglalva, a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horog egy kiváló minőségű és megbízható horog, amely alkalmas közepesen nagy halak fogására. A horog fekete nikkel bevonattal rendelkezik, amely védelmet nyújt a korroziónak és a rozsdának. A horog barbless kivitelű, így könnyen kiszedhető a hal szájából anélkül, hogy károsítaná a halat. A horog könnyű és megbízható, így tökéletes választás a horgászok számára, akik hosszú órákat töltenek el a vízparton. Ha megbízható és minőségi horogra van szükséged, válaszd a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6' horogot!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 6850 Ft