A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10

Cikkszám: EF-43011-010

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 10

  • Külső raktáron
850 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43011-010
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 10
Szín: BN
Változat: Szakáll nélküli
Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit.
A 8714-es horog szakáll nélküli változata, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is.
A vastag acélnak és azért, mert a hegyén lévő szakáll nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10 egy kiváló minőségű horgászhorog, amely kifejezetten a pontyozók számára készült. Ez a horog számos előnnyel rendelkezik, amelyeket érdemes megemlíteni.

Az első és legfontosabb előnye ennek a horognak, hogy nagyon erős és tartós. Készült kiváló minőségű anyagokból, amelyek ellenállnak a rozsdának és a kopásnak. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és sok használat után is úgy fog működni, mint az első napon.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10 további előnye, hogy kiválóan alkalmas pontyozáshoz. A kerek horogforma és az enyhén hajlított hegyek lehetővé teszik, hogy a horog hatékonyan beilleszkedjen a hal szájába, és biztosan megtartsa azt. Ez azt jelenti, hogy nagyobb esélyed van a sikeres halászatra.

A horog mérete 10, amely kiválóan alkalmas a közepes méretű halak fogására. Ha nagyobb halakra horgászol, akkor érdemes nagyobb méretű horogat választani, de ha közepes méretű halakra horgászol, akkor a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10 tökéletes választás.

A horog barbless kialakítása további előnyt jelent. Ez azt jelenti, hogy nincs horogtüske a horogon, ami segít megakadályozni a hal sérülését. Ez különösen fontos, ha a halat vissza akarod engedni a vízbe. A barbless horog kialakításának köszönhetően a hal könnyebben szabadulhat, és kevésbé sérül.

A MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10 további előnye, hogy fekete nikkel bevonattal rendelkezik. Ez a bevonat nem csak esztétikailag vonzó, hanem kiválóan ellenáll a rozsdának és a kopásnak is. Ez azt jelenti, hogy a horog hosszú élettartammal rendelkezik, és sok használat után is úgy fog kinézni, mint az első napon.

Összességében a MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10 egy kiváló minőségű horgászhorog, amelynek számos előnye van. Erős és tartós, kiválóan alkalmas pontyozáshoz, és barbless kialakítása segít megakadályozni a hal sérülését. Ha közepes méretű halakra horgászol, akkor ez a horog tökéletes választás lehet számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MARUTO HOROG 8714BL CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBLESS BLACK NICKEL 10850 Ft