Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12

Cikkszám: EF-43010-012

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 12

  • Külső raktáron
850 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43010-012
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 12
Szín: BN
Változat: Szakállas
Maruto 8714BD BN horog

Kiváló bojlis horog, a Maruto-tól megszokott minőségben! A horgoknak általában két igazán fontos tulajdonsága van, ami jóvá teszi őket:
- Az egyik a horgok anyaga
- A másik pedig a horog formája

A Maruto, több, mint 100 éves tapasztalatával és a legmodernebb gyártási technológiával képes létrehozni olyan horgokat, melyek 100%-ban kielégítik a horgászok igényeit. 
8714BD egy olyan horog, ami a legkeményebb, akadós bojlis pályákon is megállja a helyét.
Egy tipikus vastag húsú, bojlis horog, melynek legnagyobb előnye, hogy biztosan akad a, még a keményebb, kagylóhoz szokott ponty szájakban is. 
A vastag acélnak köszönhetően, nem tágítja ki az általa ejtett sebet, a leakadás esélye szinte nulla!

Füles horog, ezért jól és könnyen köthető, döntött füle révén, akár horogbefordító nélkül is használhatjuk.

A MARUTO márka a horgászok által jól ismert és nagyra értékelt márka a horgászati ​​iparban. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb minőséget és hatékonyságot a horgászat során. Ez a termék egy olyan horgászati ​​eszköz, amely a horgászok számára nagy segítséget nyújt a célzott halak elkapásában.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' olyan termék, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. Az első előnye a termék minősége. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a termék tartósságát, így a horgászok hosszú időn keresztül használhatják azt. A termék kiváló minőségű acélból készül, amely biztosítja a horgászati ​​eszközök kiváló teljesítményét. A termék kiváló minőségű kialakítása biztosítja, hogy a halak ne tudjanak megszökni a horogból.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' további előnye a termék mérete. A termék mérete 12', amely megfelelő a horgászat során használt legtöbb halnak. A termék mérete lehetővé teszi, hogy könnyebben és hatékonyabban kapjuk el a halakat.

A termék további előnye a termék kialakítása. A termék kialakítása különösen alkalmas a keszegezéshez. A termék kialakítása biztosítja, hogy a horog ne sérüljön, és hogy a halak ne tudjanak megszökni a horogból. A termék kialakítása kiváló minőségű, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és hatékonyan használják a terméket.

A termék további előnye a termék színe. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' fekete nikkel színű, amely biztosítja a termék esztétikai megjelenését. A fekete nikkel színű kialakítás lehetővé teszi a termék könnyű tisztítását és karbantartását.

A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amely a horgászok számára számos előnnyel rendelkezik. A termék minősége, mérete, kialakítása és színe mind-mind olyan előnyök, amelyek garantálják, hogy a horgászok hatékonyan és eredményesen használják a terméket. A MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12' egy olyan termék, amelyet minden horgász ajánlhat, és amely garantálja a sikeres horgászatot.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MARUTO HOROG 8714BD CARP HOOKS HC T.D.E.5° BARBED FORGED BLACK NICKEL 12850 Ft