Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS

Cikkszám: EF-43202-002

Gyártó: MARUTO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 2

  • Külső raktáron
750 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 43202-002
Kiszerelés: 10 db/csomag
Méret: 2
Szín: Black Nickel
Változat: Szakállas
Ez a tartós kémiai élezéssel, kiváló nemesacél anyagból készült, vastag húsú, széles öblű, füles horog kiválóan használható bojlis, lebegőcsalis horgászathoz, vagy fűzött kukoricával való fenekezéshez. A horogívből a hegy befelé hajlik, így növeli az akadást.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy olyan termék, amely a horgászok számára készült, és biztosítja az optimális tapadást és erőt, amelyre a pontyozóknak szükségük van. A termék számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a következőkben részletesen ismertetünk.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS méretei kiválóak a pontyozóknak, akik a nagyobb halakat szeretnék megfogni. A méretek 10DB/CS, ami azt jelenti, hogy a csomagban 10 darab horog található, és azok a horgok, amelyek a 2-es méretűek. Ez a méret kiválóan alkalmas a nagyobb pontyok megfogására, és a fogások száma is növelhető vele.

Az első és legfontosabb előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy rendkívül erős és tartós. A horog minőségi anyagokból készült, így képes ellenállni az erős és nagy halaknak is. A tartósságának köszönhetően hosszú élettartama van, és sokáig használható anélkül, hogy cserélni kellene.

A második előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy nagyon éles. Az élessége biztosítja a jobb tapadást, így a halak nehezebben tudnak kiszabadulni a horogból. Ezáltal növeli a sikeres fogások számát, és az élményt is, amelyet a pontyozók a horgászat során tapasztalnak.

A MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS harmadik előnye az, hogy nagyon könnyű használni. A horog kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen a csalira illesszük, és biztonságosan rögzítsük. Ez megkönnyíti a horgászatot, és a horgászok kevésbé fáradnak el, mert nem kell sok időt tölteniük a horog csalira illesztésén.

Az utolsó előnye a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS-nek az, hogy rendkívül jól mutat. A horog fekete nikkelbevonata stílusos megjelenést kölcsönöz neki, amely a horgászok számára is fontos. A stílusos megjelenés lehetővé teszi, hogy a horgokat a legjobb módja szerint használhassuk, és hogy a pontyozók az élményt is élvezhessék.

Összességében a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS egy kitűnő termék, amely sok előnnyel rendelkezik. A horog erős, éles, könnyen használható és stílusos. A termék mérete kiváló a nagyobb halak megfogásához, és biztosítja a sikeres fogások számának növelését. Ha a pontyozók egy minőségi és megbízható horogot keresnek, akkor a MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS tökéletes választás számukra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
MARUTO HOROG 8355BD 2 BLACK NICKEL 10DB/CS750 Ft