A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4

Cikkszám: EF-41517-504

Gyártó: DRENNAN

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 4

  • Jelenleg nem elérhető
680 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Kiváló minőségű füles horog az angol Drennan cégtől. Közepes (4-es, 6-os, 8-as) méretei ideálisak bojlis, illetve feeder horgászathoz, fűzött csalikhoz. A kisebb méretekkel pedig bátran úsztathatunk patakokban akár domolykóra is kenyérrózsával, vagy csontival megtűzve vehetjük üldözőbe a bányatavak pontyait. Kifejezetten ponty, kárász, domolykó horgászatához ajánljuk, de nyugodt szívvel köthetjük fel zsinórunkra egyéb békés hal horgászata esetén is.

A DRENNAN márka új terméke, a 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' egy kiváló minőségű keszegező horog, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak! Ez a horog kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket a horgászok értékelni fognak.

Ez a horog tökéletes méretű a keszegek fárasztásához, és kiválóan megfelel a ponty- és amurhorgászathoz is. A horog mérete 4-es, ami azt jelenti, hogy a horgászok széles körének megfelelő méretű. A horog kialakítása gondosan megtervezett, hogy biztosítsa a maximális tapadást és a gyors védelmet a keszegnek.

A horog kialakítása tökéletesen illeszkedik a keszegek szájához, és biztosítja, hogy a horog ne essen ki a halból. Ezenkívül a horog szára erős és tartós, így a horgászok nyugodtan horgászhatnak, tudva, hogy a horog nem fog eltörni.

A 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' kiváló minőségű anyagokból készült. Az anyagok tartósak és ellenállnak a korróziónak, így a horog hosszú élettartamú lesz. A horog kiváló minőségű zsinórral van ellátva, ami biztosítja a megfelelő tapadást, és megakadályozza, hogy a horog kiesjen a halból.

A horog széles kapocsának köszönhetően a horgászok könnyen fel tudják kötni a horogot a zsinórjukra, és a horog könnyen beilleszthető a hal szájába. Ez a horog kiváló minőségű és hatékony termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak.

Összességében a 'HOROG WIDE GAPE SPECIALIST 4' egy kiváló minőségű keszegező horog, amely megfelel a horgászok széles körének. A horog tökéletes méretű a keszegek fárasztásához, és kiválóan megfelel a ponty- és amurhorgászathoz is. A horog kialakítása biztosítja a maximális tapadást és a gyors védelmet a keszegnek. A horog kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartamú. A horog széles kapocsának köszönhetően a horgászok könnyen fel tudják kötni a horogot a zsinórjukra, és a horog könnyen beilleszthető a hal szájába. Ez a horog kiváló minőségű és hatékony termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett