Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12

Cikkszám: EF-33908-112

Gyártó: CRALUSSO

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 12

  • Külső raktáron
760 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 33908-112
Kiszerelés: 12 db/csomag
Méret: 12
Változat: Szakáll nélküli
A Cralusso fejlődése és fejlesztései a feeder horgászat terén is nyomon követhetők! Egyik újdonsága a Carpmagnet Barbless horog, mely szinte mágnesként vonzza a pontyokat és nem engedi el őket a fárasztás során. Egyik legnagyobb tévhit, hogy a szakáll nélküli horogról lefordul a hal! Nem fordul le, mivel a zsinórunkat folyamatosan feszesen tartjuk, így nem tud kifordulni a hal szájából. A modern rugalmas horgászbotokkal ráadásul, sokkal finomabban fáraszthatjuk a halat.

Ráadásul a Cralusso Carpmagnet egy olyan speciális anyagból készült, mely még nagyobb terhelés hatására sem hajlik ki. Hegye tű éles és sokáig tart.

A füles megoldásnak köszönhetően könnyen köthető és az oly népszerű csomómentes kötés is alkalmazható vele.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12' egy olyan horgászhorog, amely a legmodernebb technológiát felhasználva készült a horgászok számára. A CRALUSSO márka világszerte elismert a minőség és a megbízhatóság terén, és a CARPMAGNET BARBLESS termékük sem kivétel.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12' horog különlegessége, hogy barbless kialakítással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nincs rajta horogszem védőkupak, így könnyebben lehet kiszedni a halat a horogból, és nem okoz sérülést a hal szájában.

A termék 12 darabból áll, és mindegyik horog 12 colos, azaz 30 cm hosszú. Ez a hossz ideális a nagyobb halak fogására, és a horog tökéletesen megfelel a keszeg, ponty vagy akár amur horgászatára.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12' horog kiváló minőségű anyagból készült, amely biztosítja a megfelelő szilárdságot és tartósságot. A horog széles körben használható, és ideális a különböző horgászmódszerekhez.

A termék előnyei közé tartozik az extra éles, erős és tartós horog, amely biztosítja, hogy a halak ne szakadjanak el a horogról. A barbless kialakításnak köszönhetően a halakat könnyebb kiszedni a horogból, és a horog sem okoz sérülést a hal szájában.

A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12' horog alkalmas mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára, és kiválóan alkalmazható a keszeg, ponty vagy akár amur horgászatára. A termék kiváló minősége és megbízhatósága garantálja a sikeres horgászatot.

A termék az epeca.hu oldalon kapható, és a csomag 12 darab horogot tartalmaz. A CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12' horog mérete 12 colos, azaz 30 cm hosszú, amely ideális a nagyobb halak fogására. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós és megbízható. A barbless kialakításnak köszönhetően a horog könnyen eltávolítható a halak szájából, és nem okoz sérülést. A termék kiváló választás minden horgásznak, aki sikeres horgászatot szeretne elérni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CRALUSSO CARPMAGNET BARBLESS (12 DB/CS) 12760 Ft