A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8

Cikkszám: EF-42808-008

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

Méret: 8

  • Külső raktáron
1 590 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 42808-008
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 19 cm
Változat: Boilie rig 8-as horoggal
15 librás fonott zsinórra kötött, készre szerelt, klasszikus bojlis horogelőke, amely hagyományos pontyos horoggal, a széles, kerek öblű 8346-os Maruto-val készült. A csomagban 2 db tökéletesen kötött előke található, kötésvédő szilikonnal a horogkötésnél, végén a főzsinórhoz való kapcsolatot biztosító forgókapoccsal. A bojlit a horog mellett futó fonott hajszálelőkére kell felhúzni és bojlistopperrel megütköztetni.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 egy fantasztikus termék, amelyet kifejezetten a horgászok számára fejlesztettek ki. Ez a bojlis előkötött horog rendkívül hatékony és megbízható, és garantáltan segít abban, hogy nagyobb és nehezebb halakat fogjunk.

A termék rendkívül sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye a megbízhatóság. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. Ez azt jelenti, hogy bármilyen körülmények között használhatjuk, és bízhatunk benne, hogy nem fog elszakadni vagy meghibásodni.

A termék mérete is nagyon fontos előny. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 mérete 8-as, ami azt jelenti, hogy alkalmas nagyobb halak fogására is. A nagyobb méretű horog segít a bojlik hatékonyabb rögzítésében, és a nagyobb halak fogásában is nagyobb esélyt ad.

A termék kivitelezése is nagyon fontos előny. A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon jól megtervezett. A horog és a bojli rögzítése rendkívül erős és biztonságos, és nagyon könnyű használni. A termék tökéletesen alkalmas mind kezdő, mind haladó horgászok számára.

A CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 további előnye, hogy nagyon könnyen beállítható. A készletben lévő forgót és csipeszt használva egyszerűen hozzá tudjuk igazítani a horog méretét a bojli méretéhez, így biztosítva a tökéletes rögzítést.

Összességében a CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 8 egy fantasztikus termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A termék megbízható, tartós, és rendkívül hatékony a nagyobb halak fogásában. A termék könnyen beállítható és használható, így mindenkinek ajánlom, aki a bojlis horgászatban szeretne eredményes lenni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT CLASSIC BOILIE RIG 81 590 Ft