A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ

Cikkszám: EF-42775-010

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
2 190 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 42775-010
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 70 cm
Típus: Quick Change süllyedő

Carp Expert Quick Change bojlis szerelék

Extra erős, kagyló- és kopásálló süllyedő zsinórral készülő előke.

Speciális színe láthatatlanul simul bele a legtöbb vízmederbe.

Az ólomtartó kapocsba rögzített forgó akadáskor kiszabadulhat, amikor a szereléket lezáró gumiharang lecsúszik róla.

Az előke rögzítésére szolgáló gyorskapocs segítségével pillanatok alatt lecserélhetjük előkénket egy megfelelőbb típusra.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ egy olyan termék, amelyet a horgászoknak terveztek, akik szeretnének gyorsan és hatékonyan cserélni az előkét. Ez a termék kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ tartós és könnyen kezelhető, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az előkék cseréjével kapcsolatban.

Ez a termék rendkívül sok előnnyel jár a horgászok számára. Az egyik legfontosabb előnye, hogy nagyon könnyen cserélhető az előke. Ez azt jelenti, hogy a horgászok nem veszítenek el időt az előkék cseréjével, és könnyedén alkalmazkodhatnak a körülményekhez. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ nagyon könnyen és gyorsan csatlakoztatható a főzsinórhoz, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az előkék cseréjének nehézségeivel.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. A termék nagyon stabil és biztonságos, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az előkék eltűnésével vagy megsérülésével kapcsolatban. A termék kiváló minőségű anyagai biztosítják, hogy az előkék hosszabb ideig használhatók maradjanak, és a horgászoknak ne kelljen gyakran cserélniük azokat.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ méretei 8-as és 12-es méretben kaphatóak. Az 8-as méret a kisebb halakra alkalmas, míg a 12-es méret a nagyobb halakra alkalmas. A méretválasztás nagyon fontos, mert a horgászoknak a hal méretéhez kell igazítaniuk az előkéket. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ nagyon könnyen alkalmazkodik a hal méretéhez, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az előkék mérete miatt.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ kiváló választás a horgászok számára, akik gyorsan és hatékonyan szeretnék cserélni az előkéket. Ez a termék nagyon könnyen kezelhető, tartós és biztonságos, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az előkékkel kapcsolatos problémák miatt. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK QUICK CHANGE SÜLLYEDŐ a horgászok számára kényelmes és hatékony megoldást kínál az előkék cseréjével kapcsolatos problémákra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett