Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS

Cikkszám: EF-42775-040

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Jelenleg nem elérhető
1 790 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 42775-040
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 45 cm
Típus: PVC-Gyűrűs
A gubancgátlós szerelék csöve megakadályozza a szerelék gubancolódását dobás közben, és a zsinórt védi a kopástól, sérülésektől. Emellett sötét színe láthatatlanul simul bele a legtöbb vízmederbe. Az ólomtartó kapocsba rögzített forgó akadáskor kiszabadulhat, amikor a szereléket lezáró gumiharang lecsúszik róla. A nagyméretű karikás forgó szabad mozgást enged az előkének. Süllyedő, fenéken nyugvó csalik alkalmazása során alkalmazható leginkább, amikor a horogelőkét köthetjük süllyedő fonott zsinórra, vagy fluocarbon zsinórra.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS egy olyan kiváló minőségű horgászszerep, amelynek kialakítása kifejezetten a bojlis horgászatot szem előtt tartva történt. Ez a termék a horgászok számára számos előnnyel jár, amelyeket itt ismertetünk.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS egy olyan kifejezetten a bojlis horgászatot szem előtt tartó termék, amely egyedülálló kialakításának köszönhetően nagyon hatékony lehet a vízben. A szerelék PVC-gyűrűssel van ellátva, amely kiválóan tartja az előkét és a horogat is. Ez a szerelék kiválóan alkalmas a bojlis horgászatban használt előkékhez, és bármelyik horgász horgászbotjához rögzíthető.

Ez a termék nagyon könnyen és egyszerűen használható, így bármilyen horgásznak ajánlott. A PVC-gyűrűvel ellátott szerelék nagyon erős és tartós, így hosszú időn keresztül használható. A termék mérete 6 cm x 3 cm x 0,5 cm, így könnyen elfér a horgásztáskában, és akár több darab is elfér egymás mellett.

Az egyik legfontosabb előnye a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS-nek az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. Ez a termék nagyon tartós, és hosszú távon is megbízhatóan funkcionál a vízben. A PVC-gyűrűs szerelék nagyon könnyen rögzíthető a horgászbotra, és alig vesz el időt a horgászatból.

Ez a termék nagyon praktikus és hasznos lehet a horgászok számára, akik szeretik a bojlis horgászatot. A PVC-gyűrűs szerelék kiválóan alkalmas a bojlis előkékhez, és a horog is könnyen rögzíthető a gyűrűbe. A termék ára is nagyon kedvező, így bármelyik horgász számára megfizethető.

Összességében a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS egy nagyon jó minőségű és praktikus termék, amely kiválóan alkalmas a bojlis horgászatban. A termék kialakítása és anyaghasználata is figyelembe veszi a horgászok igényeit, így biztos lehet benne minden vásárló, hogy jó választás a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK PVC-GYŰRŰS.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett