Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ

Cikkszám: EF-42775-020

Gyártó: CARP EXPERT

Szállítás: 1-3 munkanap

  • Külső raktáron
2 190 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: Még senki nem értékelte a terméket
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

Cikkszám: 42775-020
Kiszerelés: 2 db/csomag
Méret: 70 cm
Típus: Gyűrűs süllyedő
A nagy múltra visszatekintő, a békés hal horgászat területén nagy tapasztalattal rendelkező Carp Expert cég a tőle megszokott igényességgel és elérhető áron kínálja bojlis szerelékeit is. A bojlis szerelék minden elemében a minőséget képviseli.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ egy olyan kiváló minőségű szerelék, amelyet a horgászok széles körben használnak a bojlizáshoz. Ez a termék több előnyt kínál, mint a hagyományos bojlis szerelékek, és kiváló minőségű alkatrészekből áll, amelyek biztosítják a tartósságot és az optimális teljesítményt.

Ez a bojlis szerelék egy gyűrűs súlyozóval van ellátva, amely segít a csalit a kívánt mélységre süllyeszteni. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan kiválasszák a halakat, és a csalit a halak által általában lakott területekre vezessék. Az egyik legfontosabb előnye ennek a terméknek az, hogy a gyűrűs súlyozó segítségével a bojli lassan és természetesen süllyed az aljra, így hihetetlenül hatékonyabbá teszi a halak csalizását.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ anyaga nagyon tartós és könnyű. A termék kiváló minőségű alkatrészekből áll, amelyek tartósak és ellenállnak a kopásnak és az erős horgászati ​​feltételeknek is. Ez biztosítja, hogy a bojli szerelék hosszú ideig tart, és a horgászok számára egy megbízható eszközt biztosít a halak csalizásához.

A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ mérete 15 cm, ami ideális a többféle halászati ​​eszközhöz. A termék mérete lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen kezeljék, és lehetővé teszik számukra, hogy a csalit a kívánt helyre vezessék. A termék kis mérete lehetővé teszi a könnyű tárolást és szállítást is.

Végül, a CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ egy olyan termék, amely kiváló minőséget, tartósságot és hatékonyságot kínál a horgászok számára. A gyűrűs súlyozó segítségével a csali lassan és természetesen süllyed az aljra, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a kívánt helyre vezessék a csalit. A CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ ideális választás minden horgász számára, aki hatékonyan szeretne csalizni.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
CARP EXPERT BOJLIS SZERELÉK GYŰRŰS SÜLLYEDŐ2 190 Ft