SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot
Most -13 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot

Cikkszám: EF-13039-240

Gyártó: WIZARD

Szállítás: 1-3 munkanap

Bot hossza: 240 cm

Tagok száma: 2 rész

Dobósúly: 2-8 g

  • Jelenleg nem elérhető
7 821 Ft 8 990 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 4.15
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira.
Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.

Cikkszám: 13039-240
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 138 g
Szállítási méret: 126 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira.
Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.

Elsősorban nekik ajánljuk Wizard Skill pecabotunkat, mely egyesíti magában a régi jól bevált Energo Team Skill és a legújabb Wizard botcsalád előnyeit.
A könnyű, IM 12-es carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.

A bot különlegessége az a tűspicces vég, mely érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti.
Sok gyártó rontja el botjait azzal, hogy a tűspicc és a bot többi része között nincs kellő átmenet, a horgászbot íve megtörik. Ezzel szemben a Wizard Skill tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére.

A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a nanofil, vagy a lehelet vékony, maximum 0,06 mm-es fonott zsinórok.

Azok számára ajánljuk ezt a horgászbotot, akik már ismerik a pergetés csínját-bínját és ennek kihasználására egy professzionális horgászbotot keresnek.

A WIZARD márkájú 'WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot' egy olyan termék, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak sikeresen elkapni a kívánt halakat.

Az első előnye ennek a horgászbotnak, hogy nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászok sokkal hosszabb ideig tudják használni, anélkül hogy fáradtnak éreznék magukat. A könnyűsége miatt a horgászbot nagyon könnyen kezelhető, így a horgászok pontosabb dobásokat tudnak végrehajtani.

A második előnye ennek a horgászbotnak az, hogy nagyon erős és tartós. A bot szára kiváló minőségű üvegszálas anyagból készült, amelynek köszönhetően nagyon ellenálló és bírja a nagy terhelést is. Ezt a horgászbotot akár nagyobb halak megfogására is lehet használni, anélkül hogy aggódni kellene az esetleges meghibásodás miatt.

A harmadik előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül érzékeny. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyen észlelhetik a halak mozgását, így pontosan tudják, hogy mikor kell húzni a botot, hogy elkapják a halat. Az érzékenysége miatt ez a horgászbot kiválóan alkalmas a pergetésre, amely egy olyan technika, amelyet a horgászok a halak csalizására használnak.

A negyedik előnye ennek a horgászbotnak az, hogy nagyon jól egyensúlyozott. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot eltérítéséért vagy az egyensúly elvesztéséért. A jól egyensúlyozott bot nagyon kényelmes és könnyen kezelhető, így a horgászok maximálisan ki tudják használni a bot előnyeit.

A WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot mérete 240 cm, és 8-30 g-os súlyú csalikhoz alkalmas. Ez a méret és súly tökéletes azok számára, akik különböző méretű halakat akarnak elkapni. A 240 cm-es méret lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb dobásokat végezzenek, amelyek nagyobb távolságokon is elérhetik a kívánt halakat.

Összességében a WIZARD márkájú 'WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot' egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A könnyűsége, az erőssége, az érzékenysége és az egyensúlyozottsága miatt ez a horgászbot kiválóan alkalmas a horgászok számára, akik sikeresen akarnak elkapni a kívánt halakat. Ha te is szeretnél egy olyan horgászbotot, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, akkor a WIZARD SKILL (8G,240cm) pergető horgászbot a tökéletes választás számodra.

Termékjellemző alapján keresnél?


Ezek is érdekelhetnek

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett