SNECI - Horgász webshop és horgászbolt - SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot
Most -11 %
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot

Cikkszám: ES-3220350

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 350 cm

Tagok száma: 6 rész

Dobósúly: 100-200 g

  • Jelenleg nem elérhető
6 764 Ft 7 600 Ft

Ha szeretnéd, hogy értesítsünk a termék raktárba való beérkezéséről, iratkozz fel értesítő levelünkre!

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.84
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE botok kompozit, karbon-üvegszál alapanyagból készülnek, ezért ár-érték arányuk nagyon kedvező, míg strapabírásuk és erőtartalékuk hatalmas. A kompozit bottest másik előnye a hajlékonyság fárasztáskor jelenik meg, mert lecsökkentik a zsinór beszakadásának lehetőségét. A botokra felszerelt a gyűrűk kiváló minőségű SIC, a nyél csúszásmentes bevonattal lett ellátva, az orsótartó főbb teherviselő elemei fémből készültek.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot egy igazán kiváló minőségű eszköz, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. Ez a bot egy igazi "mindenes", amely tökéletesen alkalmas mindenféle halászmódszerhez és környezethez. A SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a botnak a teleszkópos jellege. Ez azt jelenti, hogy a bot könnyen összecsukható és szállítható, így nem kell aggódnia, hogy nehéz lesz megfelelő helyet találni a horgászbotja számára. Ezenkívül a bot hosszát is könnyedén állíthatja, így mindenféle halászmódszerhez alkalmazkodhat.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot rendkívül kényelmes fogást biztosít, így hosszabb időn keresztül is könnyedén használható. Az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a bot kilövési pontossága is javul, így nagyobb eséllyel érheti el a kívánt halakat.

Az anyagok minősége szintén kiemelkedő, így a SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot tartós és ellenálló. A könnyű, de erős grafit anyagból készült bot kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot mérete is kiváló, hiszen a 200-350 cm közötti hosszúság lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű halat kifogjon. Az optimális hosszúság és a teleszkópos kialakítás együttesen teszik lehetővé, hogy a bot könnyedén alkalmazkodjon a környezethez és a halak méretéhez.

Összességében a SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot egy fantasztikus termék, amelyet minden horgásznak ajánlunk. Ha egy megbízható, tartós és sokoldalú horgászbotra van szüksége, akkor ezt a terméket feltétlenül figyelembe kell vennie. A SILSTAR GRIZZLY TELE 200 350 cm teleszkópos horgászbot minden szempontból megfelelő választás a halászat szerelmeseinek.

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett