Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

Energo Team BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11068-400

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész
Dobósúly: 5-25 g
Eredeti ár: 9 990 Ft8 891 Ft [-11%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 11068-400
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 124 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. Az ET Brenta szériát kézbe véve, érezhető, hogy nem egy sima keszeges pálca, kellő erőtartalékokkal rendelkezik, akár a pontyok megfogásához is. A 6 méteres változatot is, ha finoman megrázzuk, érezzük, hogy feszes, gerinces, de mégsem olyan nehéz. Egy szigorú pálca, ami gumizásra is alkalmas! IM8-as Carbon anyaga miatt jól terhelhető és a kisebb, figyelmetlenségből adódó koccanásokat is jobban tolerálja, mint egy nagyobb tisztaságú anyag. Egyenletesen veszi fel a terhelést és még nagyobb erő hatására is marad tartalék a nyéltagban és az utána következő részben. Az erőtartalékok ellenére a blank mégis karcsú, kézre illő maradt. Kék-sárga stíluselemeket kapott, amely igazán impozáns külsőt ad a bottestnek. A nyéltag átmérői a következőek:
- 4m-es: 18,5 mm
- 5m-es: 21 mm
- 6m-es: 24,8 mm
A bot begumizásra is alkalmas. E során számoljunk azzal, hogy a bot spiccéből kb. 50 cm-t le kell vágnunk, hogy a gumi még nedvesen is akadálytalanul járhasson ki-be a botban, ne tapadjon annak falához, mert az bizony halvesztést is jelenthet. Ajánlott gumi vastagság pontyozáshoz: 1,4 mm-es tömör gumi. Természetesen stonfót is tehetünk a végére, ez esetben 1,3-1,4 mm-es méretet kell választanunk. A Brenta széria folyóvízi alkalmazásra is tökéletes választás.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára tökéletes választás lehet. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a stabilitást a használat során. A hosszú 4 méteres méretével, kiváló minőségű anyagaival és kiváló tervezésével ez a bot minden horgásznak segítséget nyújthat a halak fogásában.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kialakítása és anyagai kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a horgászok számára kényelmes és kielégítő élményt nyújtsanak. A bot nagyon könnyű, így a hosszú órákig tartó horgászat sem fogja megterhelni a horgász karjait. A bot szintén nagyon erős és tartós, így a nagyobb halak fogása sem okoz gondot.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, valamint nagyon tartós és erős, így biztos lehet benne, hogy hosszú évekig használhatja. A bot kialakítása és tervezése szintén nagyon praktikus, így a horgászok számára könnyen és kényelmesen használható.

Ez a bot kiválóan alkalmas mindenféle halászatra, de különösen hatékony lehet a pontyfogás során. A hosszú méretének köszönhetően a bot nagyobb távolságból is képes dobni, így könnyebb elérni a nehezen elérhető pontyokat is. A bot spicc része vékony és érzékeny, így a halakat könnyen megtalálhatja és akár a legfinomabb csalikkal is dolgozhat.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. A bot nagyon tartós és erős, valamint kényelmesen használható. A hosszú méretének köszönhetően hatékonyan használható a pontyfogás során, de mindenféle halászatra alkalmas. Ha szeretne egy kiváló minőségű, tartós és hatékony horgászbotot, akkor az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot az Ön számára is tökéletes választás lehet.

Termékjellemző alapján keresnél?

Energo Team BRENTA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

  • -15%
21 990 Ft 18 691 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák