Ingyenes szállítás 25000 Ft felett!

BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot

Black Friday
Sneci - Tobi
Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-11010-601

Gyártó: BLACK FIGHTER

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész
Dobósúly: 5-20 g
19 990 Ft
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

Termék értékelése

Mások értékelése alapján:
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket

Árfigyelő

E-mail értesítést küldünk, ha csökkenne a termék ára...

 

Termékismertető

Cikkszám: 11010-601
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 260 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER márkájú 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' a legjobb választás a halak horgászatához. Ez a bot a nagy halak fogásához lett kifejlesztve, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és megbízható eszközzel dolgoznak.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' hihetetlenül könnyű, így hosszú órákig is kényelmesen használható. A bot 6 méteres hossza lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagy távolságra tudjanak horgászni, így biztosítva a sokkal nagyobb fogási esélyt. A bot kialakítása egyedülálló, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül erős, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy erős és nagy halak megfogása sem okoz problémát. A bot anyaga a legjobb minőségű grafit, így nagyon tartós és hosszú élettartamú. A bot kialakítása lehetővé teszi a nagyobb távolságra való horgászatot, így a horgászok könnyedén elérhetik a mélyebb vízrétegeket is.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyedén észlelhetik a halak mozgását és jelzéseit. Ez a bot kiválóan alkalmas a finom horgászatra is, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy a legkisebb halakat is sikerült megszerezni.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' rendkívül kényelmesen használható, így a horgászok hosszú órákig tudnak kényelmesen horgászni. A bot végén található markolat kialakítása kiválóan illeszkedik a kézbe, így a horgászok könnyedén tudnak dolgozni.

Az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' egyedülálló termék, amely kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült. Ez a bot a legjobb választás a nagy halak horgászatához, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy kiváló minőségű és megbízható eszközzel dolgoznak. Ha szeretnél egy olyan botot, amely hosszú élettartamú, erős, érzékeny és kényelmesen használható, akkor az 'BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot' az, amire szükséged van!

Termékjellemző alapján keresnél?

BLACK FIGHTER SLIM 600 cm spicc horgászbot

Hasonló termékek

  • -5%
123 890 Ft 117 695 Ft

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák