A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.
Tobi
A feltüntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk. Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot

Cikkszám: ES-3000503

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Bot hossza: 500 cm

Dobósúly: 5-20 g

  • Külső raktáron
4 462 Ft

Termék értékelése

Az ügyfélelégedettség fontos számunkra és nagyra értékeljük, ha megosztod velünk a tapasztalataidat!

Mások értékelése alapján: 3.65
A Te értékelésed: Még nem értékelted a terméket!

Árfigyelő

Sokallod az árat? Szeretnél olcsóbban hozzájutni?
Iratkozz fel árfigyelő szolgáltatásunkra és kérj értesítést, ha a termék ára olcsóbb lesz!

Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE POLE kiváló ár-érték arányú spiccbot, melyet bátran használhat gyerek, felnőtt vagy csak egy nyaralás- kirándulás alkalmával a hobbi horgász. A SILSTAR GRIZZLY TELE POLE spicc bot teste erős és időtálló, mivel üvegszál és üvegszövet kombinációjából készült. A bot rugalmas, kellően feszes tartású, de ami a legfontosabb, hogy a mostoha körülményeket is kiválóan viseli. Sár, hideg, kisebb ütődések, karcolások meg sem kottyannak egy ilyen szerkezetű spicc botnak. A GRIZZLY TELE POLE spicc bot alkalmas sneci, kárász, keszeg, kisebb dévérek, pontyok vagy törpeharcsa kifogására. Ez a nagyon megbízható spiccbot több méretben is(3m-7m) megvásárolható, ezért az egészen finom úszós horgászathoz is használhatjuk.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amelyet minden horgász szeretne a készletében tudni. Ez a horgászbot egy igazi csoda, amely minden horgászatot feldob. A SILSTAR márka híres nagyszerű minőségéről és a GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot nem kivétel.

A horgászbot hossza 500 cm, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén horgásszunk a nagyobb vízi területeken is. A hosszú bot nagyon fontos, ha nagyobb halakat akarunk fogni, mert lehetővé teszi a nagyobb dobásokat és a horgászcéltól távolabb való horgászatot is.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállóak a legnehezebb körülményeknek is. Az anyagok kiválasztása a horgászbot tervezőitől származik, akik az évek során rengeteg tapasztalatot szereztek a horgászat terén.

Ez a horgászbot nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is horgásszunk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a horgászbot nagyon kényelmes a kezünkben, és a gumírozott markolat biztosítja, hogy a bot ne csússzon ki a kezünkből még akkor sem, ha nedves a kezünk.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot rendkívül sokoldalú, és lehetővé teszi, hogy számos különböző módon használjuk. A spicc botok általában a legjobb választások a finomabb horgászathoz, amikor a halak nagyon óvatosak és érzékenyek a zajokra és a rezgésekre. A horgászbot kiválóan alkalmas a ponty és a keszeg horgászatára is.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot használata előnyös minden horgász számára. Az ergonomikus kialakítás, a könnyű anyagok, a tartósság, és a nagy hossz kiváló lehetőséget kínál számunkra, hogy nagy halakat fogni. A horgászbot segítségével könnyedén és hatékonyan akaszthatunk meg nagyobb halakat is, és élvezhetjük a horgászatot.

Összefoglalva, a SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Ha szeretnél nagyobb halakat fogni, akkor ez a horgászbot a legjobb választás számodra. A nagy hossz, az ergonomikus kialakítás, a könnyű anyagok és a tartósság mind segítenek abban, hogy az élmény magas szinten legyen. Ne habozz, szerezd be most a SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbotot, és élvezd a horgászatot!

Termékjellemző alapján keresnél?


Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk! +36 1 490 0202

Díjaink

Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - Az Ország Boltja Sneci.hu - ECH nagydíj Sneci.hu - ECH nagydíj Az év webshopja 2023 - 300M Ft nettó éves árbevétel feletti kategória II. helyezett Az év webshopja 2023 - Abszolút IV. helyezett
SILSTAR GRIZZLY POLE 500 cm spicc horgászbot4 462 Ft